SRPSKA SOBARICA IZ BEČA DALA ZANIMLJIVU INFORMACIJU O RUMUNKAMA SA SNIMKA: Svi su uznemireni, strepimo za Danku, vrvi od policije
Foto: Facebook, Kurir

austrijska policija uključena u istragu i potragu

SRPSKA SOBARICA IZ BEČA DALA ZANIMLJIVU INFORMACIJU O RUMUNKAMA SA SNIMKA: Svi su uznemireni, strepimo za Danku, vrvi od policije

Društvo -

Dve Rumunke snimljene su u centru Beča sa devojčicom koja uzrastom likom podseća na nestalu Danku Ilić (2).

- Ubeđena sam da sam i ranije videla slike tih Rumunki. Ovako počinje priču sobarica iz Beča, koja je kao i ceo austrijski narod, uznemirena snimkom Rumunki sa detetom koje podseća na nestalu Danku Ilić (2). Ovaj snimak, napravljen u centru Beča, predat je austrijskoj policiji koja se uključila u istragu nestanka srpske devojčice, ali još nema potvrde da li bi dete na snimku zaista moglo biti Danka.

Danka Ilić, Austrija, otmičarke
foto: Kurir

- Ubeđena sam da sam i ranije videla slike tih Rumunki u gradu, da su već poznate austrijskoj policiji. Mislim da su osobe nalik njima tražili zbog raznih stvari - ističe ova žena.

- Svi su jako uznemireni. Strepimo šta je sa Dankom, šta je sa tim snimkom odavde... Videli smo i dosta policije na ulicama. Baš je strašno to što se dešava, ipak je to dete od nepune dve godine - napominje sobarica.

01:39

Snimak iz Beča na kome je navodno Danka Ilić

Danka je nestala u trenutku kada je njena majka davala vodu drugom detetu, a potraga traje od tog dana.

Trag koji je digao celu Srbiju i region na noge stigao je iz Beča, a u pitanju je snimak na kom se vidi devojčica koja podseća na malu Danku, u pratnji dve Rumunke.

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track