PONAŠANJE JEDNE MAJKE U PRODAVNICI ŠOKIRALO MNOGE: Dete udara u rafove i ljude! Ni "izvini" da kaže! Deca su divlja i raspuštena!
Foto: Profimedia

sramno

PONAŠANJE JEDNE MAJKE U PRODAVNICI ŠOKIRALO MNOGE: Dete udara u rafove i ljude! Ni "izvini" da kaže! Deca su divlja i raspuštena!

Društvo -

Ponašanje jedne majke i njene ćerke u jednoj prodavnici iznenadilo je mnoge kupce!

Naime, njena devojčica vozila je trotinet po radnji, udara je u rafove i ljude dok je njena majka ćutala.

- Devojčica kroz radnju vozi trotinet. Udara u rafove, ljude, mama ćuti. Mala se zamara, daje majci, ona uzima i kako gleda odeću, ne vidi da udara ljude oko sebe onim tortinetom. Udari prodavačicu, ne kaze ni "izvinite" al se brecnu kad joj je rekla "ostavite kod vrata" - Pa da mi ukradu! - napisala je jedna korisnica mreže X i dodala:

nevaspitanje, majka, dete
foto: Printscreen Tviter

- Molim vas prestanite da pravite svet samoživih idiota koji misle da im je sve dozvoljeno. I kada ste već krenuli u šoping s detetom i toritinetom, ne dajte mu da ga vozi po tržnim centrima i radnjama i kažite "izvinite" ako nekoga udarite tim.

Jedan korisnik naveo je da taj trotinet može da se sklopi i nosi u ruci.

- Šta da kažem, dođu mi u prodavnicu za kućne ljubimce sa decom, to jurca po radnji, gnječi one igračke za pse što pište, diraju poslastice za pse...a psi sede kod pulta, gledaju i ne veruju. Deca su bre raspuštena i divlja, ali kad vidim roditelje, deca me ne iznenađuju - navodi se u jednom od komentara.

Bonus video:

02:20

ALARM ZA UZBUNU: 7 JASNIH ZNAKOVA DA DETE TREBA KOD LOGOPEDA: Prvih 1.000 dana od rođenja deteta KLJUČNI SU ZA RAZVOJ govora

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track