Ministar Ilić slavio uz ćerkine sarmice!
Foto: Marina Lopičić

Kurir na Božić s Veljom Ilićem

Ministar Ilić slavio uz ćerkine sarmice!

Društvo -
Ministar građevine najradosniji hrišćanski praznik proslavio sa ćerkom i zetom, koji su se uselili u novu kuću. Svima poželeo uspešnu godinu, a sebi unuka

ČAČAK - Domaćinski.Mir Božji, Hristos se rodi. Ovim rečima je ministar građevine Velimir Ilić dočekao ekipu Kurira juče u domu svoje ćerke Natalije i zeta Aleksandra Rakićevića u Preljini na periferiji Čačka.- Evo, danas smo se, na najradosniji hrišćanski praznik Božić, okupili da osveštamo kuću ćerke i zeta. Nek nam godina dobro krene, a ako Bog da, za tri meseca dobiću unuka - s ponosom je rekao Ilić. Ćerka Natalija i zet Aleksandar pokazali su da iver ne pada daleko od klade i potrudili se da trpeza bude prava božićna: česnica sa zlatnikom, pihtije, ruska salata, sarma i, naravno, pečenje.- Još uvek nisam neka domaćica, ali bitno je da se trudim. Uz malu pomoć, sarme su odlične ispale - iskrena je Natalija. Ministar je, kako sam kaže, sve prepustio mlađima.- Samo neka budu dobri i pošteni ljudi i da bude zdravlja, a za ostalo ćemo lako. Tu smo za njih i ja i moji prijatelji, naravno, i moja supruga Goca - kaže Ilić.

Sarme spremala Veljina ćerka
Sarme spremala Veljina ćerka

Nikom od ministara u Vladi još nisam čestitao BožićMinistar Ilić kaže da nikome od članova kabineta u Nemanjinoj nije čestitao Božić.- Ne šaljem poruke, čestitaćemo jedni drugima u Vladi - kaže Ilić.

Ikone od tate na poklonZid u dnevnoj sobi ministrove najmlađe ćerke, kako kaže, mezimice, krase ikona Svetog Save i Tajna večera. Poklon od oca za useljenje.- Ikone je naslikala igumanija u manastiru Žiča. Sva moja deca imaju ikone od mene. Da znaju da treba da poštuju tradiciju i veru - kaze Ilić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track