SKUPŠTINA: Završena rasprava, glasanje sutra
Foto: Beta

O svim tačkama

SKUPŠTINA: Završena rasprava, glasanje sutra

Društvo -
Skupština će u sredu u 10 sati prvo glasati o Predlogu zakona o železnici, kao i o predlozima zakona o pravima pacijenata i o zaštiti lica s mentalnim smetnjama

BEOGRAD - Skupština Srbije završila je danas raspravu o svim tačkama dnevnog reda o kojima će glasati sutradan, u sredu. Poslanici će posle glasanja početi novu sednicu na čijem dnevnom redu je šest poreskih zakona.

Skupština će prvo u 10 sati glasati o Predlogu zakona o železnici, kao i o predlozima zakona o pravima pacijenata i o zaštiti lica s mentalnim smetnjama.Glasaće se i o Predlogu zakona o objavljivanju zakona i drugih propisa i akata, kao i o predlogu izmena Zakonika o krivičnom postupku koji su podneli poslanici iz poslaničkog kluba Srpski pokret obnove - Demohrišćanska stranka Srbije.

Skupština će se izjasniti i o odluci o upotrebi i učešću pripadnika Vojske Srbije u Misiji EU za obuku vojnih i bezbednosnih snaga Malija, kao i o izveštaju Odbora za kontrolu službi bezbednosti o izvršenom nadzoru nad radom službi bezbednosti za 2012. godinu.

Parlament će se sutra izjasniti i o potvrđivanju Strazburške konvencije o ograničenju odgovornosti u unutrašnjoj plovidbi i o Sporazumu s Vladom Kipra o saradnji u oblasti pomorskog transporta.

Na dnevnom redu biće i glasanje o potvrđivanju sporazuma s Turskom i Makedonijom o zapošljavanju članova porodica osoblja diplomatsko-konzularnih predstavništava.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track