ČITAOCI JAVLJAJU: Kurir zabranjen na prodajnim mestima!

Penćinci u blokadi

ČITAOCI JAVLJAJU: Kurir zabranjen na prodajnim mestima!

Društvo -
i na jednom prodajnom mestu nije mogao da se kupi nijedan primerak Kurira, a kako nam javljaju čitaoci za to se pobrinuo Milorad Pantić, poverenik opštinskog odbora SNS u Pećincima, kako meštani ne bi saznali istinu o njemu i kako je švercovao čak 1.338 tona duvana

Kurira danas u Pećincima i okolnim opštinama nema ni za leka.

Naime, ni na jednom prodajnom mestu nije mogao da se kupi nijedan primerak Kurira, a kako nam javljaju čitaoci za to se pobrinuo Milorad Pantić, poverenik opštinskog odbora SNS u Pećincima, kako meštani ne bi saznali istinu o njemu i kako je švercovao čak 1.338 tona duvana. Čitaoci tvrde, da je u tu svrhu angažovao sve snage koje kontroliše.

Zbog šverca duvana, poverenik SNS ,koji je na to mesto postavljen na inicijativu predsednika IO stranke radomira Nikolića i važi za njegovog čoveka od poverenja, uhapšen je sa još 11 saradnika.

Čotapci Kurira od ranog jutra zovu redakciju i žale se da ne mogu da kupe današnje izdanje novine, jer ih nema na kioscima. I na portalu Kurira čitaoci su ostavljali poruke da proverimo zašto nema Kurira u njihovim mestima, a razvila se i diskusija o "liku i delu" njihovog sugrađanina Milorada Pantića kojeg zovu Luki.

Evo, nekih od kometnara koje su postavili čitaoci Kurira.

Sale- Današnje štampano izdanje Kurira ne može da se kupi na teritoriji opštine Pećinci. Proverite zašto!!! Zbog ovog poteza,čitava opština Pećinci će glasati za Vučića.Čestitam.

Njemu je odgovorio Ogarac: Grešiš, Luki ima u svakom selu po dve tri prodavnice, konkurenciju je zatvorio svojom policijom i inspekcijom. Danas ni u jednoj prodavnici nema KURIRA. Sve je sklonio. Toliko o širenju ovevesti. To su uglavnom seljaci koji nemaju internet i neće saznati za ovo. Reagujte iz Kurira. Ljudi odlaze u Surčin da kupe Kurir. U selu Pećinci nema apsolutnio ni jednog primerka niti je bio od jutros.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track