PREDSEDNIK SRBIJE NASTAVLJA ZVANIČNU POSETU SARAJEVU: Vučić danas sa kolegijumom Parlamentarne skupštine BiH i Denisom Zvizdićem
Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Gust raspored sastanaka

PREDSEDNIK SRBIJE NASTAVLJA ZVANIČNU POSETU SARAJEVU: Vučić danas sa kolegijumom Parlamentarne skupštine BiH i Denisom Zvizdićem

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastavlja zvaničnu dvodnevnu posetu Bosni i Hercegovini, a danas će razgovarati sa članovima kolegijuma oba doma Parlamentarne skupštine BiH i sastaće se sa predsedavajućim Savetu ministara BiH Denisom Zvizdićem.

Vučić je juče posle razgovora sa članovima Predsedništva BIH Draganom Čovićem, Bakirom Izetbegovićem i Mladenom Ivanićem rekao da BIH u Srbiji ima pravog i iskrenog prijatelja, koji to pokazuje poštovanjem teritorijalnog integriteta i jačanjem političkih i svih drugih veza.

On je rekao da se upravo završava formiranje komisije za granicu i izrazio uverenje da će se uskoro rešiti taj problem, podsetivši da još tri odsto treba da se reši.

Navodeći da je rešenje blizu, Vučić je istakao da bi to bio izvanredan signal za region i BIH i da bi se na taj način pokazalo da je međusoban dogovor moguć.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track