ALAL VERA, MAJSTORI: Predsednik Srbije o blokadi Rektorata
Foto: Tanjug/Sava Radovanović

poseta udruženju porodica ubijenih i nestalih na kosmetu

ALAL VERA, MAJSTORI: Predsednik Srbije o blokadi Rektorata

Politika -

BEOGRAD - Uspeli su svojim "čudesnim delovanjem", da okrenu protiv sebe sve ljude koji demonstriraju, a svi su bili na njihovoj strani, primetio je danas predsednik Aleksandar Vučić odgovarajući na pitanje novinara u vezi sa blokadom Rektorata.

"Čestitam im, alal vera, majstori. Uspeli ste nešto što ja nisam za sedam godina teškog i napornog rada. Hvala vam i nastavite sa tim", rekao je Vučić, upitan kako vidi situaciju sa blokadom pod kojom studenti iz inicijative "1 od 5 miliona".

Na konstataciju da se danas ispred Rektorata pojavio predsedavnik SzS Boško Obradović, a ranije i Zoran Lutovac i Marinika Tepić, Vučić je rekao: "Što se tiče Obradovića, Lutovca i Marinike Tepić, 'čuvenih studenata' - ništa novo".

Novo je, primećuje, što je među studentima i "jedan u bermudama, od 30 godina, koji je ranije preskakao ogradu" kod Predsedništva Srbije.

"Kažu - mi smo studenti. Evo, ja ću sad da budem student i da upišem još neki fakultet... A moju Milicu ću da pošaljem da demonstrira u jaslicama. Ona ima 17 godina i taman je za jaslice, kao i ovi za fakultet... i onda dođe veliki fakultetski stručnjak Boško Obradović da nam on sve objasni...", ironizirao je Vučić.

Upitan da li je u pravu Jovo Bakić da se radi o "stranačkom povlađivanju", Vučić je odgovorio da ne zna šta je Bakić rekao, ali da je to svakako očigledno.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track