"PRIKAZAĆEMO ZAISTA JEZIVE PRIZORE, VIDEĆETE NEŠTO MONSTRUOZNO": U toku sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, sledi obraćanje!
Foto: Zorana Jevtić

OBRATIĆE SE GRAĐANIMA

"PRIKAZAĆEMO ZAISTA JEZIVE PRIZORE, VIDEĆETE NEŠTO MONSTRUOZNO": U toku sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, sledi obraćanje!

Politika -

Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, kojom predsedava predsednik Srbije Aleksandar Vučić, počela je oko 18 sati u Palati Srbija.

Kurir televizija uživo će prenositi konferenciju za novinare državnog vrha!

Kako je Vučić najavio ranije danas, na sednici će se razmatrati veoma ozbiljna pitanja - situacija s korona virusom, nove prilike na KiM, u regionu, u svetu i Evropi, novoj administraciji u SAD, a pre svega o borbi protiv organizovanog kriminala.

1 / 15 Foto: Zorana Jevtić

Sednici prisustvuju premijerka Ana Brnabić, ministar odbrane Nebojša Stefanović, ministar policije Aleksandar Vulin, ministar finansija Siniša Mali, ministar inostranih poslova Nikola Selaković, ministarka pravde Maja Popović direktor BIA Bratislav Gašić, načelnik Generalšataba Vojske Srbije Milan Mojsilović, državni tužilac Zagorka Dolovac i direktor policije Vladimir Rebić.

Posle sednice, prema najavama između 20 i 21 sata, Vučić će se obratiti medijima.

Ranije danas predsednik Srbije je najavio:

"Donećemo večeras odluku. Danas će razgovarati Tužilaštvo, oni znaju šta im je činiti i šta će biti objavljeno. Nećemo prikazati ono što je najmonstruoznije, zbog zahteva roditelja, ali će narod videti sa kojim monstrumima smo imali posla. Dok ne vidite sliku ne možete da vidite koliko je ozbiljno".

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track