"PRIŠTINA VRŠI GENOCIDNU AKCIJU I ŠALJE JEZIVU PORUKU SRBIMA NA KiM!" Radun tvrdi: Onemogućavaju ljudima da žive
Foto: Kurir Televizija

KURIR TV

"PRIŠTINA VRŠI GENOCIDNU AKCIJU I ŠALJE JEZIVU PORUKU SRBIMA NA KiM!" Radun tvrdi: Onemogućavaju ljudima da žive

Politika -

Branko Radun, politički analitičar, komentarisao je situaciju u vezi sa poništavanjem sertifikata o registraciji privrednih društava na Kosovu, uključujući i MTS, podružnicu Telekoma Srbije.

On je izneo svoje mišljenje tokom gostovanja u jutarnjem programu Kurir televizije.

- To je politički pritisak, ali i nešto više od toga. To je pokušaj da se ti Srbi odseku od drugih Srba i same Srbije. Da se osećaju potpuno izolovano i da im se pošalje poruka da nemaju šta da traže tamo i da moraju da napuste Kosovo. Vi kada izgubite fizičku vezu, internet, mobilnu telefoniju, snabdevanje lekova, vi onda ljudima onemogućavate da žive. To je onda jedna vrsta genocidne akcije - rekao je Branko Radun i dodao:

02:59

PRIŠTINA VRŠI GENOCIDNU AKCIJU I ŠALJU JEZIVU PORUKU SRBIMA NA KiM! Radun tvrdi: Onemogućavaju ljudima da žive

- Ljudi misle da se pod terminom genocid podrazumevaju fizički zločini i ubijanje. Ne, genocid je zapravo namena i praksa da vi eliminišete neki narod sa neke teritorije i da on više ne živi tu ili uopšte ne živi.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:02

ALBANCI NAPUŠTAJU KOSOVO ZBOG POLITIKE UNIŠTENJA! Stručnjaci o stanju na KiM-u: Oni to zovu tihom OLUJOM, A OVO IM JE PLAN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track