BIO JE SAM PROTIV SVIH! Analitičar: Dik Marti je jedini političar sa zapada koji se borio za istinu o mafijaškoj hobotnici OVK!
Foto: EPA Christophe Karaba

odlazak dika martija

BIO JE SAM PROTIV SVIH! Analitičar: Dik Marti je jedini političar sa zapada koji se borio za istinu o mafijaškoj hobotnici OVK!

Politika -

Kako se u takozvanoj demokratskoj državi privode građani koji mirno protestuju i pišu im se novčane kazne u jutarnjem programu Kurir televizije govorili su Nenad Vuković, predsednik Društva lobista Srbije i Veselin Šljivančanin, pukovnik JNA u penziji.

Šljivančanin je ocenio da je na Kosovu i Metohiji ostao herojski deo srpskog stanovništva kao i da je na delu licemerje međunarodne zajednice.

jutarnju
foto: Kurir televizija

- Svetski moćnici su odavno imali plan da nam otmu deo teritorije, da razbiju Jugoslaviju i da rasparčaju to što se može rasparčati. Verujem da je na Kosovu i Metohiji ostao pravi herojski srpski narod koji je uprkos teroru ostao na svojim ognjištima - rekao je Šljivančanin i dodao:

- Oni rade sve da bi ih zaplašili. Vidite da ih ostavljaju bez hrane, lekova i svega. Takav narod nije ustrašen. Nije se bojao ni NATO bombi. Na delu je licemerje tih međunarodnih institucija koje su navodno želele i žele da stvore uslove za miran život na Kosovu i Metohiji, a rade sasvim suprotno. Nisu ništa učinili osim što su podstrekavali da se ubijaju Srbi kad žanju, kad plivaju kad seku Badnjake.

jutarnju
foto: Kurir televizija

Povodom smrti jedne od najzaslužnijih osoba zbog procesuiranja članova OVK u Hagu, Nenad Vuković je rekao da je otišao političar i pravnik sa integritetom:

- Dik Marti je bio pravnik i političar sa integritetom koji je praktično jedini izašao sa podacima do kojih je došao kao izvestilac Saveta Evrope. To je odjeknulo kao bomba uz sve napore svih mentora i lobista i prova koji fundiraju prokjekat kosovske nezavisnosti da ne bude tako. Nezavisno Kosovo je najskuplji projekat zapada od devedesetih do danas.

01:43

DIK MARTI JE RASKRINKAO MAFIJAŠKU HOBOTNICU OVK! Vuković: Zahvaljujući tom čoveku od integriteta albanski teroristi su u HAGU

- On je na osnovu svojih otrića - da ne zaboravimo - reč je o žutoj kući i trgovinI organima - raskrinkao terorističku mafijašku hobotnicu. Njegov rad je bio izuzetan i mi nažalost na to nismo navikli. Kad je reč o Srbima uvek se suočavamo sa politikom dvostrukih aršina. To možemo videti i po najnovijim dešavanjima o kojima govorimo da Srbi nemaju ni hranu ni vodu ni lekove.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

08:15

Šljivančanin i Drecun o NATO agresiji 1999. godine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja