SNS: Đilas i njegovi doktori iz DS ubili Srbiju u pojam
Foto: Nemanja Pancic

Preterao

SNS: Đilas i njegovi doktori iz DS ubili Srbiju u pojam

Politika -
SNS pita Đilasa koliki je procenat za punjenje vlastitih džepova ovaj put implementirao u svoj Plan za budućnost, koliko je nameravao da se "ugradi" da bi kupio skupocene limuzine, vile i firme", navodi se u saopštenju SNS

BEOGRAD - Srpska napredna stranka (SNS) saopštila je danas da je predsednik Demokratske stranke (DS) Dragan Đilas "morao da ode i u Albaniju" da kritikuje Vladu Srbije, a da je istovremeno zaboravio da su on i njegov DS "opustošili Srbiju i ubili u pojam svakog zaposlenog".

"Đilas nam šalje pisma iz Albanije o razvoju srpske ekomonije, poljoprivrede i povećanju zaposlenosti, a kao da je zaboravio da su on i njegov DS svih ovih godina svojom "stimulativnom" politikom opustošili Srbiju i ubili u pojam svakog zaposlenog, i onog što ima platu, a kamoli onog što je ostao bez posla, zahvaljujući "doktorima" iz DS", navodi se u saopštenju SNS.

SNS je naveo da građani Srbije nikada neće zaboraviti svu bedu koju su im Đilas i demokrate natovarili na leđa "najbezobzirnijim pljačkanjem države u istoriji srpskog naroda".

"Nažalost, jedino što je ostalo iza demokrata su kriminal, očerupana državna kasa i urušene institucije.

SNS pita Đilasa koliki je procenat za punjenje vlastitih džepova ovaj put implementirao u svoj Plan za budućnost, koliko je nameravao da se "ugradi" da bi kupio skupocene limuzine, vile i firme", navodi se u saopštenju SNS.

Stranka Aleksandra Vučića je navela da građani Srbije "odlično znaju lik i delo" Đilasa i ostalih prvaka DS i da oni slobodno mogu da nastave svoja putovanja po regionu, a i šire, "pričajući bajke" onima koji ne znaju ništa o njima. "Građani Srbije su, nažalost, imali priliku da ih odlično upoznaju", naveo je SNS.

Đilas je ranije danas u Skadru na skupu Evropske partije socijalista rekao da Srbija "nema šansu" da napreduje sa prosečnom platom od 400 evra, milion nezaposlenih i sadašnjom Vladom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track