DAČIĆEVI MOMCI U SEKS-AFERI: Čelnici SPS plaćali elitne prostitutke!
Foto: Zorana Jevtic

Socijalisti plaćali za ljubav

DAČIĆEVI MOMCI U SEKS-AFERI: Čelnici SPS plaćali elitne prostitutke!

Politika -
U računaru makroa Mihajla Maksimovića pronađena i imena nekih socijalista, od kojih su dvojica na vrlo važnim funkcijama

BEOGRAD - Dvojica visokih funkcionera SPS (imena poznata redakciji) koristila su usluge elitnih prostitutki, a njihova imena pronađena su na spisku klijenata prilikom češljanja računara uhapšenog Mihajla Maksimovića, koji se sumnjiči da je organizovao lanac prostitucije, ekskluzivno saznaje Kurir.- U računaru uhapšenog makroa pronđena su imena nekoliko socijalista, a među njima su i dvojica visokopozicioniranih funkcionera poznatih široj javnosti. O jednom od njih često pišu novine, pre svega zbog bahatosti i luksuznog načina života, dok drugi često u medijima istupa u ime SPS i važi za porodičnog čoveka - kaže izvor našeg lista.

Mimi Oro zna tajnu

Prema njegovim rečima, pošto je Maksimović negirao krivicu za organizovanje lanca prostitucije, biće saslušane prostitutke - starlete, među kojima je i Mimi Oro, manekenke, medicinske sestre. One bi mogle da daju i detaljniji opis „druženja“ s političarima.

Utefterio ih... Maksimović
Utefterio ih... Maksimović

Istragu ovog predmeta preuzelo je Prvo osnovno tužilaštvo.- Dostavljen nam je i Maksimovićev računar, koji je pre toga bio na veštačenju u policiji, a da li su tokom tog veštačenja pronađena i imena političara, mi to ne znamo - rečeno nam je nezvanično u Tužilaštvu.Zvaničan odgovor, međutim, na pitanja poslata mejlom do zaključenja ovog izdanja nismo dobili.

Bruka ili reklama

Bivši radnik DB Boža Spasić kaže da je poznato da političari mnogo koriste usluge prostitutki.- Glavni potrošači tih usluga su političari. Tako je od devedesetih. Do devojaka dolaze preko posebnih kanala - kaže Spasić i dodaje:- Ne verujem da će ti političari odgovarati zbog uključenosti u lanac prostitucije. A sve i da dođe do toga, neće to biti nikakva bruka za njih, već reklama jer nam je sistem vrednosti preokrenut.

Ako ona progovori... Mimi Oro
Ako ona progovori... Mimi Oro

Podsetimo, Kurir je objavio seriju tekstova o elitnoj prostituciji, a na spisku klijenata Maksimovićevih devojaka bili su i fudbaleri - usluge je često koristio reprezentativac Nikola Maksimović - kao i direktori uspešnih preduzeća.

Ivica DačićNE ZNAM ŠTA RADE PRIVATNOLider SPS Ivica Dačić nije hteo da komentariše naša saznanja.- Zaista se ne bavim tuđim životom i ne mogu da znam ko šta radi privatno - kratko je poručio Dačić za Kurir.

Branko RužićLEGALIZUJTE PROSTITUCIJUPredsednik IO SPS Branko Ružić pre izvesnog vremena zalažio se za legalizaciju prostitucije.- Uvažavajući svačije pravo da svoju intimu zadrži za sebe, smatram da je neodgovorno biti lažni moralista. Siguran sam da ima korisnika iz svih sfera društva. I sportista, poslovnih ljudi, političara, dece poznatih... Najotvorenije se zalažem za uvođenje prostitucije u normu, u legalne tokove - rekao je Ružić.

ŠTA VRHUŠKA SPS KAŽE O NAJSTARIJEM ZANATUMilutin MrkonjićJA? BOŽE SAČUVAJ!Ja sam transparentan sa svojim ljubavima, nema govora da je moje ime tu. Ja to u životu nisam radio, a nemam nikakvo mišljenje o ljudima koji koriste usluge prostitutki. Ne shvatam plaćanje ljubavi, još nisam u poziciji da plaćam ljubav, žene osvajam šarmom i drugim kvalitetima.Novica TončevNAJJEFTINIJE KAD PLATIŠJa nisam na spisku, a i da jesam, to nije krivično delo. Uostalom, meni je najjeftinije kad platim. A i ta afera stranci može da donese samo jedan veliki plus. Bolje da je što više socijalista na tom spisku.Branko RužićAFINITETI POJEDINACA NE UTIČU NA STRANKUUkoliko je to tačno, naravno da mislim da svaki građanin ima obavezu da se odazove nadležnim organima davanjem izjave. Sa indignacijom, na drugoj strani, odbijam mogućnost da će se time poljuljati rejting SPS ili bilo koje druge stranke, imajući u vidu da sumnjam da lični izbor i afiniteti pojedinaca u slobodno vreme mogu imati veze s politikom bilo koje stanke.Ðorđe MilićevićTU NEMA SOCIJALISTAMoje ime nije na spisku, a ne verujem i da je bilo čije iz SPS. Ne verujem da bi bilo ko plaćao usluge prostitutki.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track