DOVIĐENJA ANGELI MERKEL: Vučić lično ispratio kancelarku na avion!
Foto: Twitter Pt

Završena poseta Srbiji

DOVIĐENJA ANGELI MERKEL: Vučić lično ispratio kancelarku na avion!

Politika -
Srdačno su se pozdravili na pisti beogradskog aerodroma Nikola Tesla. Predsednica nemačke vlade jutros se sastala s predsednikom Nikolićem, a potom i sa predstavnicama nevladinih organizacija

BEOGRAD - Zadovoljni smo posetom kancelarke Merkel, njenom ocenom reformi koje sprovodimo i podrškom našem evropskom putu, rekao je premijer Srbije Aleksandar Vučić pošto je nemačku kancelarku na beogradskom aerodromu lično ispratio na avion.

Srdačno su se pozdravili na pisti beogradskog aerodroma Nikola Tesla.

Podsetimo, nemačka kancelarka je direktno iz Beograda otputovala u Bosnu i Hercegovinu, u Sarajevo. U Beograd je doputovala iz Tirane u crvenom sakou, a iz njega otišla u svetloplavom. Na beogradskom aerodromu sinoć joj je priređen svečani doček na čelu s premijerom.

Vučić danas u Briselu s Junkerom

Premijer Srbije Aleksandar Vučić boraviće danas u jednodnevnoj poseti Briselu, gde će razgovarati spredsednikom Evropske komisije Žan-Klodom Junkerom. Vučić će s Junkerom razgovarati o evropskim integracijama Srbije i procesu normalizacije odnosa Beograda i Prištine.Srpski premijer je sinoć u Beogradu razgovarao o tim temama s nemačkom kancelarkom Angelom Merkel.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track