NIKOLIĆEVE MUKE NA SRETENJE: Tomu ispalili ministri, svi otišli kod Palme
Foto: Mladen Radulović

Niko nije hteo u Predsedništvo na prijem

NIKOLIĆEVE MUKE NA SRETENJE: Tomu ispalili ministri, svi otišli kod Palme

Politika -

Nikolić je bio razočaran, pa i ljut kad je shvatio da nijedan ministar neće doći na prijem. Prvo je mislio da kasne, a onda je shvatio da neće ni doći

Na prijem kod Tomislava Nikolića za Sretenje nije došao nijedan ministar. Svi članovi Vučićevog kabineta izabrali su tog dana, 15. februara, da idu kod Dragana Markovića Palme na slavu.

- Nikolić je bio razočaran, pa i ljut kad je shvatio da nijedan ministar neće doći na prijem. Prvo je mislio da kasne, a onda je shvatio da neće ni doći. Štaviše, Nikolić veruje da su ministri organizovano „bojkotovali“ njegov prijem - kaže izvor našeg lista iz Predsedništva i dodaje:- Kada je čuo da je pola Vlade kod Palme na slavi, da su pre izabrali tamo da odu nego da dođu u Predsedništvo na godišnji prijem, Nikolić je shvatio da je posredi, najverovatnije, dogovor, da mu, osim premijera Aleksandra Vučića, ne dođe nijedan član Vlade.A i sam Vučić je nakon prijema kod Nikolića otišao kod Markovića. Tamo su već bili šef diplomatije Ivica Dačić i ministar energetike Aleksandar Antić, kao i brojni narodni poslanici. Bogoljub Karić je održao govor u kome je pozdravio Vučića, kako je rekao, budućeg predsednika Srbije.E.K.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NIKOLIĆ POSLE DODELE ODLIKOVANJA: Nisam iznenađen ishodom glasanja, moj sin izneo je svoj stav...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track