PLJUŠTALE UVREDE BIVŠIH KOLEGA Krstić: Marš, bizgovu bezrepi! Šutanovac:  Neradniče, u ćošak!
Foto: Marina Lopičić Dado đilas

Verbalni rat na Tviteru

PLJUŠTALE UVREDE BIVŠIH KOLEGA Krstić: Marš, bizgovu bezrepi! Šutanovac: Neradniče, u ćošak!

Politika -
Dvojica aktivnih tviteraša žestoko se ispljuvala zbog pokojnog Mikija Rakića, koga je bivši ministar odbrane pomenuo u Njuzviku

BEOGRAD - „Marš, magarčino nepismena, huljo kukavička, bizgovu bezrepi“, samo su neke od poruka koje je, revoltiran intervjuom koji je poslanik DS Dragan Šutanovac dao Njuzviku, na Tviteru napisao Nebojša Krstić, bivši savetnik lidera SDS Borisa Tadića.Njegova reakcija usledila je nakon što je Šutanovac pokojnog kolegu Mikija Rakića označio kao čoveka koji „kontroliše ceo bezbednosni sektor, odakle su često plasirane različite intrige i spletke“."Ti sad napadaš čoveka koji ne može da ti odgovori. Pa, to je bedno, čoveče božiji. To je kukavički! Ti nisi cenio Mikijev rad? Bizgovu bezrepi!", napisao je Krstić tokom rasprave Šutanovcu.Šutanovac nije ostao bez odgovora i poručio mu:"Imaš li malo stida i srama. Spavao si osam godina, proputovao čitav svet i umesto da ćutiš u ćošku i budeš srećan, ti još deliš packe. Ako je neko nečastan i ponizan od svih ljudi koje sam za ovih 19 godina u politici upoznao, ti si prvi! Sramotan!"Na to mu je Krstić odgovorio:"Marš tamo, magarčino nepismena!"

Krstić, koji je Šutanovcu uputio niz uvreda, za Kurir ističe da se nije pokajao zbog onog što je napisao."Mislim da sam bio previše blag. Pljuvanje po pokojnim kolegama je vrhunac beščašća. To je odvratnije od Šešeljevog pljuvanja Đinđića, oni su oduvek bili protivnici, ali pljuvati stranačkog druga", rekao je Krstić.Dragan Šutanovac nije želeo da komentariše Tviter okršaj, ističući da „Krstić nije vredan nikakvog komentara.“"On je svojim rečnikom dokazao ko je i šta je. Nemam ja šta dodatno da komentarišem", bio je kratak bivši ministar odbrane.(J. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track