REAGOVANJE Evo šta neki ministri i lideri partija misle o podizanju spomenika Miloševiću
Foto: Kurir

REAGOVANJE Evo šta neki ministri i lideri partija misle o podizanju spomenika Miloševiću

Politika -

Nakon što je lider SPS Ivica Dačić izjavio da Srbija ne sme da ćuti o tome da je njen bivši predsednik Slobodan Milošević u haškom sudu oslobođen optužbi za ratne zločine u BiH, socijalisti su otišli i korak dalje i zatražili da Srbija podigne spomenik bivšem predsedniku. Evo šta o tome misle ministri i neki politički lideri:

Rasim Ljajić, lider SDPSBIĆU PROTIV PODIZANJA SPOMENIKAPredloga nema, a ako ga bude, biću protiv. To je period u kom je Srbija nazadovala, decenijama ćemo plaćati posledice te politike.

Goran Knežević, SNSISTORIJA ĆE DATI OCENUIstorija je najbolji sudija i ona će dati svoju ocenu njegove politike.

Čedomir Jovanović, lider LDPMNOGE OTERAO U SMRTNijedna izmišljena nepostojeća odluka ne može Miloševića da oslobodi krivice za desetine hiljada ljudi koji su stradali zbog njega.

Bojan Pajtić, lider DSBIO JE DIKTATORMilošević je bio diktator koga su građani smenili na izborima glasovima koje su branili na ulicama Srbije. Uvek ćemo biti protiv dizanja spomenika.

Boris Tadić, predsednik SDSĐINĐIĆ UVERTIRA ZA MILOŠEVIĆADanas je jasno da je Vučićevo pozivanje na podizanje spomenika Ðinđiću, zapravo bilo samo uvod u podizanje spomenika Miloševiću.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja