Stevanović: Članovi SNP iz Loznice žrtve su političkog progona
Foto: SNP

Reagovanje

Stevanović: Članovi SNP iz Loznice žrtve su političkog progona

Politika -

LOZNICA - Gradski odbor Srpske narodne partije Loznica obavestio je javnost da je protiv našeg člana, Cvetina Popovića, podneta prekršajna prijava, a on je pozvan na razgovor u policiju, jer je tokom mitinga SNP, koji je održan ispred gradske uprave Loznice, čelnike grada nazvao lopovima.

"Svima je jasno da se ovde radi o očiglednoj i gruboj zloupotrebi policije i pravosuđa koji treba da budu nezavisni državni organi, a ne da se koriste u svrhu političkog obračuna i ličnog rata koji gradonačenik Loznice vodi sa odborom Srpske narodne partije u Loznici", navodi se u saopštenju i dodaje: Naša partija je već duže vreme žrtva političkog progona u Loznici zbog oštre kritike politike koju sprovode bivši kadrovi partije „G17 plus“ koji danas vode Loznicu.

- Neprihvatljivo je da gradonačelnik Loznice želi da uhapsi člana naše partije samo zbog toga što je rekao ono što svi građani Loznice već znaju, „da je car go“. Svi mi koji smo izabrali da se bavimo javnim poslom moramo da budemo spremni na kritike i osude javnosti - piše u saopštenju Save Stevanovića, predsednika Gradskog odbora SNP Loznica.

Da li gradonačelnik misli da uhapsi sve ljude koji misle da u gradskoj upravi sede lopovi? Ako je tako, onda će morati da uhapsi 90 odsto građana Loznice.

Srpska narodna partija u Loznici neće podleći pritscima i zastrašivanjima gradskih čelnika već će još energičnije nastaviti da upozorava javnost na posledice štetne politike koju sprovode bivši kadrovi „G17 plus“ koji i danas upravljaju Loznicom.

Ističemo da ćemo uprkos pretnjama, pritiscima i progonu policije i pravosuđa, nastaviti da radimo svoj posao u interesu građana Loznice. To je naša obaveza i obećanje koje smo dali građanima na izborima, a sa poverenjem građana nema trgovine!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track