Najnovije vesti

AUTOM IM SE ZARILA U KUĆU, NAPRAVILA RUPU U FASADI: Supružnici Pašić pomislili da im je eksplodirao bojler ili da je zemljotres
Foto: Kurir/S.U.

bizarna nesreća u kikindi

AUTOM IM SE ZARILA U KUĆU, NAPRAVILA RUPU U FASADI: Supružnici Pašić pomislili da im je eksplodirao bojler ili da je zemljotres

Srbija

Ivana i Milan još ne mogu da se oporave od šoka

KIKINDA - Ivana i Milan Pašić iz Kikinde, još ne mogu da se oporave od šoka koji su pretrpeli u červrtak rano ujutru, kad im se jedna sugrađanka (36) kolima zarila u kuću i jako je oštetila.

Samo spletom čudnih okolnosti u ovoj bizarnoj saobraćajnoj nezgodi niko nije stradao. Kako nam je potvrđeno u policiji, saobraćajna nezgoda dogodila se oko 5 sati i 20 minuta, u ulici Save Lipovanova.

foto: Kurir/S.U.

Izazvala ju je Kikinđanka (36) koja je upravljala vozilom “opel vektra”. Iz još neutvđenih razloga, “ispravila” je krivinu i zarila se u sobu kuće koja se nalazi na uglu ulice. Ona je zbrinuta u kikindskoj bolnici, a nakon obavljenog uviđaja protiv nje će biti podneta odgovarajuća prijava.

Nažalost, ovo nije prvi put da se u našem gradu dešavaju ovakve strašne stvari. I ranijih godina su vozači, uletali u kuće svojih sugrađana. Milan ovako za Kurir opisuje šta se dogodilo, dok je napolju još bio mrak:

foto: Kurir/S.U.

- Iz sna me je u pola pet probudio telefon, ali iz postelje nisam odmah ustao. Kad je trebalo da ustanem, odem do kupatila i počnem da se spreman za posao, a onda i uđem u ovu, sada totalno uništenu sobu, nešto je puklo. Provo mi je kroz glavu prošla pomisao da je zemljotres, ili da je eksplodirao bojler, možda i sat od plina. Udarac je bio strašan, poput zemljotresa, a onda se podigao oblak prašine. Kad sam nekako uključio svetlo, začuo sam komšiju koji me je sa ulice dozivao. Govorio mi je da je žena za volanom automobila udarila u moju kuću - priča Milan i nastavlja:

foto: Kurir/S.U.

- Ona je na krivini produžila pravo, udarila u bagrem, iščupala ga i zajedno s kolima se zarila u sobu. Nekih 10 do 15 minuta, bila je bila bez svesti. Vatrogasci su morali da seku automobil jer nisu mogli na drugi način da ga uklone iz naše kuće. Kada je došla sebi, policajac ju je upitao da li zna šta se desilo i gde se nalazi… Pored ostalog, pitao je ženu da li je konzumirala alkohol. Ona je potvrdno klimala glavom- kaže Milan i rezignirano priznaje da su tokom poslednje četiri godine, otkako su kupili ovu kuću, još puno sredstava utrošili da je srede i opreme. Sad je skoro potpuno uništena:

foto: Kurir/S.U.

- Srećom, pa je naša ćerkica, koja ima samo 14 meseci, te noći spavala kod bake - s knedlom u grlu, dodaje Milan. Teško je i njegovoj supruzi Ivani.

Našli flašu ispod suvozačevog sedišta

Kad se osvestila, na pitanje da li je nešto boli, s njenih usana smo pročitali da je bole noge i leđa. Klimajući glavom, potvrdila je da je konzumirala alkohol, a u kabini smo našli I flašu nekog pića, ispod suvozačevog sedišta- rekla nam je Ivana.

- Najviše strahujem da oštećena greda ne popusti, pa da se obruši i deo kuće koji nije oštećen. Čekamo procenitelje da utvrde štetu koja je ogromna. Povremeno se čuje pucketanje u oštećenom delu kuće… Kad je puklo, pomislila sam da je zemljotres. Vrisnula sam i istrčala iz kuće. Bukvalno sam preskočila kapiju jer nije mogla da se otvori. Videla sam ženu u kolima. Nije se pomerala. Nismo smeli da je diramo, a policija i Hitna pomoć brzo su stigli - ispričala je Ivana.

Kurir.rs/S.U.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...