Zaštita životne sredine za zelenu budućnost dece

Projekat u Novom Sadu

Zaštita životne sredine za zelenu budućnost dece

Srbija -
U Novom Sadu potpisan ugovor o realizaciji projekta "Zaštita životne sredine i obnovljivi izvori energije za zelenu budućnost dece" između predstavnika Agencije za energetiku i Evropske unije

NOVI SAD - U Novom Sadu je danas potpisan ugovor o realizaciji projekta "Zaštita životne sredine i obnovljivi izvori energije za zelenu budućnost dece" između predstavnika Agencije za energetiku i Evropske unije.

Ugovor je, kako se navodi u saopštenju iz kabineta gradonačelnika Novog Sada, u ime Agencije za energetiku potpisao direktor Branislav Bandić, a sastanku je prisustvovala šefica Kancelarije za lokalni i ekonomski razvoj Novog Sada Olivera Simović.

Na radnom sastanku su bili i predstavnici Osnovne škole "Nikola Tesla" iz Novog Sada i lokalne samouprave Alđo iz Mađarske.

"Ovaj projekat je veoma značajan jer podrazumeva čvršću saradnju škola, prenos znanja i iskustava, kao i delimičnu rekonstrukciju novosadske OŠ "Nikola Tesla", odnosno zamenu rasvete, stolarije i postavljanje solarnih panela na krovu fiskulturne sale" izjavila je Simović i dodala da su svi partneri ravnopravno učestvovali u pripremi projekta.

Realizaciju projekta "Zaštita životne sredine i obnovljivi izvori energije za zelenu budućnost dece" finansijski je podržao Fond EU programa IPA prekogranične saradnje Mađarska-Srbija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track