Vučević: Hajmo na izbore da proverimo legitimitet!

Nema odustajanja od pokrajinskih izbora

Vučević: Hajmo na izbore da proverimo legitimitet!

Srbija -
SNS kao što je ocenila rad svojih predstavnika na republičkom nivou, tako će i utvrđivati nači i kvalitet rada i lokalnih funkcionera, kaže gradonačelnik

BEOGRAD - Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević najavio je da će u narednim danima Srpska napredna stranka na stranačkim organima raspravljati o kvalitetu rada svojih lokalnih funkcionera, kao što je to radila na republičkom nivou pre rekonstrukcije vlade, ističući da ta stranka nije odustala od inicijative za vanredne izbore u Vojvodini.

"Očekuje nas rasprava na stranačkim forumima, dakle na Glavnom odboru, Predsedništvu o radu predstavnika SNS na lokalnim nivou. SNS kao što je ocenila rad svojih predstavnika na republičkom nivou, tako će i utvrđivati nači i kvalitet rada i lokalnih funkcionera", rekao je Vučević gostujući na Radio-televiziji Srbije.

Na pitanje da li je SNS odustala od inicijative za vanredne izbore u AP Vojvodina, Vučević kaže da nije i da je to "teška politička borba koja će trajati".

"Nadam se da ćemo izdejstvovati vanredne pokrajinske izbore", kazao je Vučević i dodao da she će osporavati legitimitet DS na pokrajinskom nivou baš kao što to čini ta stranka naprednjacima u Novom Sadu.

"Hajmo na izbore i Skupštine grada i Skupštine AP Vojvodine da proverimo legitimitet i na jednom i na drugom nivou", zaključio je Vučević.

http://www.youtube.com/watch?v=OH7K5bLenug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track