RAZLOG VIŠE DA KUPITE KURIR! DANAS POKLON KUPON ZA POPUST NA najomiljeniju obuću i torbe u Srbiji
Foto: Promo

RAZLOG VIŠE DA KUPITE KURIR! DANAS POKLON KUPON ZA POPUST NA najomiljeniju obuću i torbe u Srbiji

Zabava -

Uz svaki broj dnevnih novina KURIR od 3. do 7. avgusta dobijate kupon za dodatni popust na NAJOMILJENIJU OBUĆU I TORBE u Srbiji, koje obožavaju i naši čitaoci i domaće zvezde poput Teodore Džehverović

Svake sezone se u OPPOSITE kolekcijama za žene, muškarce i decu nađe preko 1.000 modela za svaku priliku.

Strast i posvećenost prema obući i torbama je ono što je doprinelo da OPPOSITE postane prepoznatljiv brend na tržištu Srbije i regiona. A ono što će se svima dopasti jeste to da je u njihovim maloprodajnim objektima trenutno veliko letnje SNIŽENJE i to do 60%, kao i na web shop-u OPPOSITE https://www.opposite-fashion.com/

Ali to nije sve!

Za sve čitaoce dnevnih novina KURIR, OPPOSITE je obezbedio kupon za dodatni popust i aktivaciju - 5 dana KUPONMANIJE.

Od ponedeljka 3. do petka 7. avgusta, na naslovnoj strani Kurira biće objavljen OPPOSITE KUPON uz koji čitaoci ostvaruju dodatni popust od - 20% na modele koji su već sniženi. Kupon -20% važi na jedan račun i može se iskoristiti u OPPOSITE maloprodajama u Srbiji do 9.8. 2020.

Ali ni to nije sve!

5 dana KUPONMANIJE može da se iskorosti i na web šopu OPPOSITE https://www.opposite-fashion.com/. Dovoljno je da se nakon stavljanja u korpu, a pre potvrđivanja kupovine, ukuca promotivni kod KURIR20 i ukupan račun biće umanjen za -20%.

Ali čak ni to nije sve!

Uz SNIŽENJE i dodatnih 20% popusta uz kupon, OPPOSITE je pripremio POPUST IZNENAĐENJA i to svaki dan dok traje aktivacija 5 dana KUPONMANIJE.

Pratite dnevnu novinu KURIR i iskoristite POPUST IZNENAĐENJA koje OPPOSITE daje samo na torbe, ženske fashion sandale, baletanke, mušku ili dečiju obuću određenim danima.

Kupite svoj primerak KURIRA i posetite OPPOSITE maloprodaju ili web shop www.opposite-fashion.com i podsetite se zašto volite OPPOSITE obuću i torbe. Pronađite svoj savršen par i uživajte u letu i 5 dana KUPONMANIJE uz OPPOSITE i KURIR.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track