"MLADIMA DANAS NEDOSTAJE LJUBAVI I POVLAČE SE U SEBE" Glumac Miodrag Dragičević o novoj predstavi Bolest mladosti: GUBIMO KOMPAS!
Foto: Kurir televizija

nova pozorišna predstava u jdp

"MLADIMA DANAS NEDOSTAJE LJUBAVI I POVLAČE SE U SEBE" Glumac Miodrag Dragičević o novoj predstavi Bolest mladosti: GUBIMO KOMPAS!

Kultura -

Povodom nove predstave Jugoslovenskog dramskog pozorišta Bolest mladosti za Kurir TV govorio je mladi glumac koji igra u ovom komadu Miodrag Miša Dragičević.

- Komad je pisan pre sto godina i neverovatno je koliko je aktuelan u današnje vreme. Ništa se nije promenilo u smislu odnosa ljudi i stanja mladog čoveka U adolescentskom periodu. Ono što mi je najdraže srcu jeste što će mladi moći da sednu u pozorište i da nekako vide do čega dovodi to kada se izgube neki kompas i kurs, a to je bolest - rekao je glumac.

02:42

PREDSTAVA BOLEST MLADOSTI U JUGOSLOVENSKOM DRAMSKOM POZORIŠTU

Prema njegovom uverenju ono što mladima danas najviše nedostaje jeste ljubav:

- Nedostatak empatije, ljubavi i kontakta je nešto zbog čega smo se otuđili. Kada osetimo neku bliskost, empatiju, neku ljudsku energiju, kao da smo počeli da se plašimo toga. Zbog raznoraznih stvari - instagrama, fejbuka i sličnog. Obasuti smo informacijama. Vesti, ova i ona dešavanja nas konstantno zasipaju i prirodno je da iz svega toga čovek počne da podiže svoj zid i da se zatvara u svoju ljušturu.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

Bonus video:

00:08

MIODRAG DRAGIČEVIĆ SLAVI ROĐENJE NASLEDNICE: POCEPALI MU MAJICU, ISPLIVALI SNIMCI, GLUMAC VAN SEBE OD SREĆE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track