GLUMICI TOKOM SNIMANJA UMRLA ĆERKA, CELA EKIPA SE SKAMENILA Bolna tajna serije "Srećni ljudi!" Zaslužila je da pustimo SUZU za nju
Foto: Printskrin / You Tube

umrla u 24. godini

GLUMICI TOKOM SNIMANJA UMRLA ĆERKA, CELA EKIPA SE SKAMENILA Bolna tajna serije "Srećni ljudi!" Zaslužila je da pustimo SUZU za nju

Kultura -

Prošlo je preko tri decenije od emitovanja kultne serije “Srećni ljudi”, uz koju smo rasli, a tajne koje su se dešavale tokom snimanja malo ko zna.

Eva Ras je preživela pravu tragediju tokom snimanja serije. Njoj je ćerka Kruna preminula dok je snimanje kultne serije bilo u toku.

– Kada sam posle ćerkine sahrane prvi put došla na set, kadriranje je bilo u toku, Radmila je zaustavila. Cela ekipa se skamenila. Kadriranje je sveto, vi to ne smete da prekinete. “Eva je došla, a Kruna zaslužuje da pustimo suzu za nju, umrla je u 24. godini”, rekla je i svi smo se rasplakali. Pomogla mi je da idem dalje u životu – prisetila se Eva, i dodala:

Eva Ras, Srećni ljudi
foto: Printscreen YouTube

– Ljudi i dalje žive u „ranču pokletih“. Oni su tihi, divni ljudi, i dalje muškatle cvetaju. I dalje su zidovi oguljeni. Voleli nas.

Ćerka legendarne glumice živela je i radila u Parizu, a sa samo 24 godine iznenada je preminula. Eva je jednom prilikom otkrila da je tragičnu vest primila na vratima svog doma.

- Saznala sam tako što su došla tri policajca dok sam se spremala da idem na festival na Palić. Mislila sam da je auto došao po mene. Zvoni interfon, ja kažem da ću odmah sići dole, a oni odgovore: "Ne, mi ćemo doći kod vas" - prisetila se glumica najtežeg trenutka u svom životu.

Eva Ras
foto: Kurir televizija

- Oni su mi saopštili da je ona umrla. Ja kažem: "Kako umrla kada sam juče razgovala sa njom?" Nisu imali nikakve papire i rekli su mi da idem u Ljermontovu gde takođe nisu imali nikakvu informaciju. Pomislila sam da nije umrla. Tek trećeg dana sam dobila dopis. Za to vreme nisam znala šta se događalo u mojoj duši, bio je to 3. jul 1993. Morala sam da učinim sve što sam mogla da se ona mrtva vrati u svoju zemlju, da ne ostane u Parizu, daleko od mene - ispričala je glumica.

Eva Ras
foto: Kurir televizija

– Uz kovčeg smo dobili i nalaz obdukcije, francuska policija ništa nije otkrila i zapisali su da je umrla prirodnom smrću. Ja sam kasnije pričala nekim mojim kumovima da se ona tamo u Parizu možda upetljala u neke mračne stvari, politiku, i da je zato francuska policija napisala onako u izveštaju. Onda mi je moj kum Milenko Vučetić, pisac, rekao da pričam radnju kao iz filma "Nikita" i da to nema veze sa realnošću. Ne znam, tako je Bog hteo – rekla je glumica.

( Kurir.rs / Blic / T.B. )

Bonus video:

01:15

DA LI ZNATE PRAVO IME EVE RAS? Ovo je jedva stalo u ličnu kartu, a JEDNO OD PREZIMENA JOJ JE VAGNER! Glumica otkrila sve detalje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track