Škola je poslala poruku ocu da sazna gde je njegov sin, a odgovor koji su dobili je hit u svetu
Foto: Tviter

Priča sa društvenih mreža

Škola je poslala poruku ocu da sazna gde je njegov sin, a odgovor koji su dobili je hit u svetu

Ludi svet -
Jedan otac je u poslednjem trenutnku odveo svog sina na odmor, iako je bilo neophodno da bude u školi jer je bila sezona kontrolnih vežbi.

Sajmon Morgan sa svojom suprugom Kler, koja vodi turističku agenciju, odveo je svog petnaestogodišnjeg sina Džejmsa na odmor u Dubai. Kako je objasnio otac nije imao vremena da obavesti školu da će njegov sin odsustvovati.

Škola u Južnoj Velsu poslala je poruku ocu kako bi saznala gde se nalazi Džejms, a on je odgovorio fotografijom na kojoj njegov stoji na plaži.

"Kada sam dobio poruku odlučio sam da slika vredi hiljadu reči. Na osnovu fotografije bilo je više nego jasno gde se moj sin nalazi", kazao je Sajmon Morgan.

Ovo nije prvi put da je otac na ovaj način komunicirao sa školom. Jednom prilikom Sajmon je napisao školi da je razlog odsustva njegovog sina lav.

"Hodali smo kroz šumu sinoć i pojurili su nas lavovi. Još uvek smo na drvetu. Pomozite nam", a par meseci kasnije izgovor su bili nilski konji.

"Neki nilski konji su blokirali izlazi iz njegove sobe i sad ne može da otvori vrata. Nije nam jasno odakle su se stvorili, ali sad oslobađaju izlaz i kreću ka kupatilu. Dolazi sutra u školu, možda će malo smrdeti", napisao je otac.

Džejms je objasnio da škola ovakve poruke podnosi veoma dobro: “Svi to smatraju dobrim smislom za humor. Jedan profesor mi je bacio 'petaka' kada je čuo poslednju šalu mog oca. Mislim da je fotografija iz Dubaija najbolji odgovor do sada".

Otac je objasnio da voli ulogu “zabavnog oca“ i da ne vidi problem što nekada dopušta svom sinu dupušta opuštanje jer je veoma vredan i ne pravi probleme, tako da sve što on radi za njega je nagrada.

(DailyStar)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track