MIONA SE RAZGOLITILA ZBOG SERIJE, SRBIJA JE BRUJALA O NJENOJ SKROZ GOLOJ ZADNJICI: Ćerka poznatog istoričara otkrila kako je na SEKSI scene reagovao njen dečko!
Foto: Damir Dervišagić

ISKRENA

MIONA SE RAZGOLITILA ZBOG SERIJE, SRBIJA JE BRUJALA O NJENOJ SKROZ GOLOJ ZADNJICI: Ćerka poznatog istoričara otkrila kako je na SEKSI scene reagovao njen dečko!

Pop kultura -

Miona Marković, ćerka istoričara i funkcionera Predraga Markovića podigla je Srbiju na noge kadrom koji ima s kolegom Aleksandrom Radojičićem.

Miona Marković za kratko vreme pobrala je simpatije publike.

"Ana Marija želi pravdu po svaku cenu, pa onda nekad i nagrabusi. Smatram da se čovek može lakše odupreti nepravdi onda kad je on neko od integriteta i neko ko je primer i uzor drugima, jer tek tada te ljudi uzimaju za ozbiljno i tek tada možeš da utičeš, pokušaću da to postanem", rekla je ona za svoj lik iz serije.

Kada se za potrebe snimanja razgolitila pred kamerama, Mioni se u jednom kadru videla zadnjica. U tom trenutku internet su preplavile vesti i fotografije te scene. Ona priča da li joj je bio problem da snimi ove kadrove.

"U glumi nema ništa napola, ili se daš ceo ili ne prihvataš. Ako bi skidanje bilo samo radi skidanja, takvu ulogu ne bih prihvatila, Ana Marija je kompleksan lik i svaki kadar, pa i taj, govori o njoj", kaže Markovićeva, a na pitanje šta joj je dečko rekao kada je video te ljubavne scene sa kolegom Aleksandrom Radojičićem, kroz osmeh odgovara:

"Nije ih ni video."

Mionu uveliko proglašavaju jednom od najlepših glumica na našem prostoru.

"Bilo bi lažno skromno kada bih rekla da mi ne imponuje", iskrena je ona.

Miona je ćerka poznatog istoričara i funkcionera Predraga Markovića, ali očigledno nije krenula tatinim stopama kada je karijera u pitanju. Šuškalo se kako je Predrag insistirao da se ona bavi istorijom, ali ona otkriva šta je istina.

"Nije on nikada hteo da se bavim istorijom, to su bile izvrnute moje reči. Samo nije želeo da mu je ćerka glumica. Savet kog se sećam: "Najteže je biti glumica, jedino što je teže od toga je biti balerina", priseća se Miona reči svoga oca koje joj je uputio i otkriva da od svetske književnosti nikada nije odustala.

foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs/Blic, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track