ĐORĐU BALAŠEVIĆU IZRIČITO ZABRANJENE POSETE! A evo kako se oseća jutro nakon operacije!
Foto: Dragana Udovičić

NOVE INFORMACIJE

ĐORĐU BALAŠEVIĆU IZRIČITO ZABRANJENE POSETE! A evo kako se oseća jutro nakon operacije!

Pop kultura -

Đorđe Balašević uspešno se oporavlja nakon što je juče na Institutu za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici operisan. On je u jutarnjim satima prethodnog dana doživeo infarkt, nakon čega su mu ugrađeni stentovi, a izvor iz bolnice istakao je da oporavak teče po planu i on se oseća dobro.

Komplikacija i kontraindikacija nema, a oporavak teče kako je i uobičajeno kod pacijenata kojima je organizam jak, što je kod Balaševića slučaj.

Kako se navodi, supruga Olja i njihovo troje dece, ćerke Jovana i Jelena Beba i sin Aleksa, mogu i van vremena predviđenog za posete da obilaze pevača i informišu se o njegovom zdravstvenom stanju, dok su zvanične posete Balaševiću u ovoj fazi lečenja izričito zabranjene.

"Olja i deca su van sebe otkad je Đoletu pozlilo i kad je hitno prebačen u Kamenicu. Na sreću što je bio nadomak tako dobrih lekara, da su mogli brzo da reaguju i otpuše mu zakrčenja u krvnim sudovima. Dobro je podneo operaciju, oseća se dobro, na intenzivnoj je nezi i zabranjene su mu posete", rekao je izvor sa Instituta za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici.

Glumac Predrag Bjelac, koji je tumačio glavnu ulogu u Balaševićevom filmu " Kao rani mraz", poželeo mu je brz oporavak.

"Čim su ugrađeni stentovi, to znači da je situacija dobra. Jak je Đole i verujem da će se brzo oporaviti, to mu želim od srca", rekao je Bjelac.

foto: Zorana Jevtić

Mira Banjac, koja je prijatelj porodice Balašević i njihova sugrađanka, učinila je isto.

"Jao, nisam imala pojma da se to Đoletu dogodilo. Želim mu da se brzo oporavi i da ne sekira porodicu, koja ga mnogo voli, kao i sve nas njegove obožavatelje", poručila je ona.

foto: Printscreen/Premijera

Pevač Darko Lazić se veoma potresao kad je čuo da je njegov stariji kolega preživeo infarkt.

"Ne mogu da poverujem da je Đole to doživeo. Oduvek je delovao smireno i izgledalo je kao da ništa ne može da ga izbaci iz takta. Nadam se da će sve biti dobro i da ćemo ga ubrzo videti na sceni, gde je jedinstven", rekao je Lazić.

foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs, M.G/Blic/S.Telegraf/Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja