POČELO SNIMANJE TRI NOVE TV SERIJE: Slobodu i Vojina spojila Mirjana Bobić!
Foto: Dragana Udovičić, Marina Lopičić

vrelo i radno leto čeka mnoge glumce

POČELO SNIMANJE TRI NOVE TV SERIJE: Slobodu i Vojina spojila Mirjana Bobić!

Pop kultura -

Film je ponovo živ. Reflektori su se upaliti, kamere su startovale i čuveno "Akcija" prvo je palo na snimanju serije "Tajna vinove loze".

Novi projekat "Telekoma Srbija" u glavnim ulogama je spojio partnere i supružnike Vojina Ćetkovića i Slobodu Mićalović. Serija će imati 36 epizoda i nastala je po tekstu Mirjane Bobić Mojsilović. Trenutno nema više informacija o ovoj seriji osim kratkog sinopsisa.

foto: Zorana Jevtić

Porodica bogatog tajkuna Save iz Subotice krije mnoge tajne, ali i Vera, samohrana majka tri sina iz Negotinske Krajine, živi u strahu da se njene tajne ne otkriju. Serija o neverovatnoj, dramatičnoj priči, prepliće naizgled nepovezane sudbine, drame i borbe dve vinogradarske porodice, čije su intimne sage obavijene tajnama, lažima i prećutkivanjima, suzama, poljupcima i udarcima. Nema porodice bez tajne. A u vinu je istina! Da li je?

foto: Dragana Udovičić

Sloboda i Vojin upoznali su se na snimanju filma "Zona Zamfirova". Boba je tada bila studentkinja u kojoj je reditelj Zdravko Šotra video veliki potencijal i dodelio joj ulogu Vaske, a Vojin već afirmisani glumac kome je popularnost donela serija "Porodično blago".

foto: Marina Lopičić

Glumci su prvo razmenili zavete u Šotrinoj seriji "Ranjeni orao", u kojoj je Sloboda tumačila ulogu Anđelke Bojanić i njome stekla veliku popularnost, a drugi put smo njihovo venčanje gledali u seriji "Nemanjići - rađanje kraljevine". Tu je Vojin igrao Stefana Prvovenčanog, a ona njegovu poslednju ženu, mletačku princezu Anu Dandolo. Šta će biti u novoj seriji, ostaje još uvek tajna. Trenutno se snima i serija "Kamiondžije", a Zdravko Šotra danas počinje da radi "Kralja".

Kurir.rs/ Foto: Dragana Udovičić i Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track