TIHOMIR STANIĆ POSLE 18 GODINA POPIO ČAŠICU ALKOHOLA: Glumac se prvo uplašio, a onda ga obuzelo OVO osećanje!
Foto: Vladimir Šporčić

ISKRENO

TIHOMIR STANIĆ POSLE 18 GODINA POPIO ČAŠICU ALKOHOLA: Glumac se prvo uplašio, a onda ga obuzelo OVO osećanje!

Pop kultura -

Tihomir Stanić se posle skoro 20 godina, od kada je prestao da pije alkohol, susreo s njim, kada je na snimanju slučajno umesto vode popio viski, što mu, kako kaže, nije baš prijalo.

"U prvi mah sam se uplašio, pa razbesneo, a onda shvatio da mi se osećanje gađenja prema alkoholu toliko razvilo u ovih osamnaest godina od kad ga ne pijem, da sam brzo zaboravio tu beznačajnu epizodu", kaže Tihomir Stanić.

Glavni partner u seriji mu je Nenad Jezdić, a kada su se našalili i pitali ga da li ga mlađi kolega nervira, Stanić je odgovorio:

"Mislim da je prva profesionalna uloga Nenada Jezdića bila u predstavi u kojoj sam igrao pre skoro trideset godina i od tada pa do današnjeg dana naše profesionalno i privatno prijateljstvo i uvažavanje je nepomućeno. Vrlo dobro se poznajemo i radimo s lakoćom i uživanjem."

foto: Dragana Udovičić

Ljubav prema poslu gaji decenijama unazad, no centar njegovog sveta su naslednice Milena Hana i Sofija Nađa, pa svaki trenutak proveden sa njih dve glumcu uliva sreću.

"Stigle su mi ćerke u posetu. Sviđa im se na Ubu i dolaziće sigurno u ova naredna tri meseca koliko će još trajati snimanje", naglasio je on. Na česta odsustva od kuće navikle su ćerke i supruga Tihomira Stanića. Svesne su prirode posla, a višemesečna snimanja na Ubu će koristiti da ga obilaze. U gradskim kuloarima počele su da kruže priče, da je Stanić odlučio da Beograd zameni Vrnjačkom Banjom i da se tamo seli.

"Nisu do mene do sada doprle te priče i ako se tako nešto priča, evo prilike da to demantujemo. Beograd, kakav god da je, grad je koji je od mojih dečačkih dana za mene centar sveta", naglasio je on.

foto: Vladimir Šporčić

Kurir.rs/K.Đ/Blic, Foto: Vladimir Šporčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track