Najnovije vesti

EVO ZAŠTO SE BOBINA MARIJA NIKADA NIJE VRATILA U BEOGRAD: Rialdu zadesila tragedija, a onda je odlučila da započne novi ŽIVOT
Foto: printscreen

preminula

EVO ZAŠTO SE BOBINA MARIJA NIKADA NIJE VRATILA U BEOGRAD: Rialdu zadesila tragedija, a onda je odlučila da započne novi ŽIVOT

Pop kultura

Glumica Rialda Kadrić Šebek preminula je iznenada u 57. godini. Bivša jugoslovenska glumica rođena je 14. juna 1963. godine u Beogradu. Od polovine 80-ih godina 20. veka živela je i radila kao psihoterapeut u Londonu.

Glumica je jednom prilikom ispričala zašto se nikad više iz Londona nije vratila u Beograd.

Ona je Beograd napustila davne 1986. godine i skoro tri decenije nije se vratila u rodni Beograd. Njoj je majka iznenada preminula tokom rata koji je zadesio Jugoslaviju. 

Rialda Kadric Sebek
foto: printscreen

- Jako sam bila vezana za svoju majku, a pošto nje više nije bilo, a rat i u bivšoj Jugoslaviji širio se celom zemljom, rešila sam da se vratim u London i tamo počnem neki novi život - rekla je Rialda, koja ni nakon svih ovih godina nije prebolela majčinu smrt.

Popularnost je stekla sa samo 14 godina glumeći u serijalu „Lude godine“. Mariju Todorović, kasnije Pavlović je igrala ukupno osam puta. Odigrala je još nekoliko manjih uloga, a od početka 90-ih godina ne bavi se glumom. U Velikoj Britaniji je prvo radila kao novinarka i reporterka, a potom se specijalizovala za psihoanalizu. 

Pohađala je Osnovnu školu „Isidora Sekulić“, te bila član Dramske sekcije Radio Beograda. Imala je samo 13 godina kada je snimila svoj prvi film. Po završetku gimnazije, a pre upisa na fakultet mesec dana je provela u Parizu. Za tako kratko vreme je zavolela francusku prestonicu i verovala je da će se tamo ponovo vratiti.

Rialda Kadric Sebek
foto: Twitter/ serbiancityclub

Kurir.rs/Biografija.org/M.M.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...