PETAR STRUGAR POSTAO OTAC DRUGI PUT! GLUMAC DOBIO SINA! Oglasio se i otkrio kako se OSEĆA!
Foto: Damir Dervišagić

prelepo

PETAR STRUGAR POSTAO OTAC DRUGI PUT! GLUMAC DOBIO SINA! Oglasio se i otkrio kako se OSEĆA!

Pop kultura -

Glumac Petar Strugar, nedavno je postao otac drugi put, a kako navodi srećan je zbog toga.

- Da tačno je da sam dobio drugog sina. Srećan sam i uživam u tome. To je sve što ću reći na ovu temu - rekao je kratko Petar Strugar, koji iz braka sa koleginicom Ivanom Nikolić ima sina Zariju.

Petar Strugar
foto: Damir Dervišagić

Saznanje da će dobiti drugog naslednika Petra je obradovalo, te je sa nestrpljenjem čekao njegov dolazak.

- Kada mu je devojka saopštila da je u drugom stanju, Petar je bio oduševljen jer je oduvek želeo veliku porodicu. Mnogo je vezan za starijeg sina, a sada sa Ivom se prisetio kako sve ide od menjanje pelena do kupanja - kaže izvor upućen u celu priču.

Petar posle nekoliko javnih veza nije želeo da sadašnju devojku eksponira u medijima, zato je cela ova priča sve iznenadila.

- Olja i on se poznaju dugi niz godina. Ona nije iz javnog posla i ne želi da se medijski eksponira. Vodi miran život i prija joj da je daleko od očiju javnosti. Prvo su bili prijatelji, a onda su varnice sevnule. Prija joj to što je Petar neposredan, duhovit i neko ko voli sport i prirodu i životinje, kao i ona - dodaje izvor.

Petar Strugar
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/Blic/M.M.

BONUS VIDEO:

00:05

PORODIČNI RUČAK BEZ MILJKOVIĆA: Isplivao SNIMAK na kom trudna LUNA ĐOGANI uživa na ručku sa ANABELOM, Andrejem i sestrama! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track