SLAVNI MUZIČAR PRIZNAO DA GA PRIVLAČI ROĐENA ĆERKA, PA NAPRAVIO DETE USVOJENOJ: Sad ga stiže KAZNA za GREHE iz prošlosti!
Foto: Elizabeth Goodenough / Everett / Profimedia

TUŽILA GA

SLAVNI MUZIČAR PRIZNAO DA GA PRIVLAČI ROĐENA ĆERKA, PA NAPRAVIO DETE USVOJENOJ: Sad ga stiže KAZNA za GREHE iz prošlosti!

Pop kultura -

Život slavnog rokera, frontmena grupe Aerosmith, Stivena Tajlera, mogao bi da posluži kao predložak za neki film, ali ga taj film definitivno ne bi prikazivao u najboljem svetlu.

Njegove bizarne izjave, ponašanje i legende koje ga prate decenijama se prenose u svetu šoubiznisa, ali i svetskih tabloida. Sad su, u 75. godini života, počeli da ga sustižu gresi iz mladosti.

Stiven Tajler
foto: Profimedia

No, krenimo redom. Tajler je od najranijih dana bio vrlo buntovno dete. Detinjstvo je proveo u Bronksu, a navodno je nevinost izgubio kada je imao sedam godina s blizankinjama iz Francuske, nakon službe u crkvi. Prvo su se igrali u dvorištu, a potom su otišli u svoju kuću, gde se i dogodio sam čin, što je kasnije ispričao u brojnim intervjuima.

Poznato je i da je Stiven otac holivudske glumice Liv Tajler, o kojoj je imao zaista neprimerene izjave. Naime, za svoju ćerku je Tajler izjavio da ga privlači.

Liv Tajler
Liv Tajlerfoto: Profimedia

"Kako da oca ne privlači njegova ćerka? Pogotovo kada je ona poveznica između njega i žene kojom se oženio? Osim ako je reč o ružnom muškarcu, otac će uvek osećati seksualnu privlačnost prema svojoj ćerki, na nekom nivou", rekao je Stiven.

Ipak, najbizarnija priča koja je obeležila njegov život je ona o njegovoj "vezi" s tada 16-godišnjom Džulijom Holkomb, koju je prvo uzeo "pod svoje", a potom i zakonski posvojio.

Džulija Holkomb
foto: Printscreen/Youtube

Njihova veza bila je burna, a u jednom trenutku on joj je napravio dete. Međutim, tada je otišao na turneju i poslao svog menadžera da natera Džuliju na pobačaj. Stiven je tada već bio u ozbiljnoj vezi s majkom Liv Tajler, ali Džulia to nije znala.

Nakon požara u zgradi u kojoj je pukom srećom preživela, Džulia pristaje na abrotus i vraća se u porodičnu kuću, a Stivenu se više nikada nije javila, iako je nekoliko puta pokušao da je nazove. Čak je, mnogo godina kasnije, uplatio pola miliona dolara njenom udruženju za zlostavljane devojke i žene.

Stiven Tajler
foto: Profimedia

Stiven je retko govorio o Džuliji, ali je u svojoj autobiografiji govorio o abortusu.

"Bila je to velika kriza. Strašno je kad znaš da u ženi raste novi život, ali svi oko tebe te uveravaju da će ta stvar u njenom stomaku uništiti živote svih, pa i tebe i nje. Onda odeš doktoru, on joj ubrizga nešto u stomak dok gledaš i onda ubrzo vidiš mrtav fetus. Bio sam skrhan i pitao se šta sam uradio", napisao je u svojoj autobiografiji, a pesmu "Janie's Got a Gun" posvetio je Džuliji.

Stiven Tajler
foto: Profimedia

Džulija se ovih dana ponovo pojavila u njegovom životu i to tako što je u Los Anđelesu predala tužbu protiv njega, a iako u časopisu Rolling Stone, koji je prvi s ovom vešću izašao u javnost, nije navedeno njegovo ime, već ga skrivaju iza nadimka "Defendant Doe", upravo je pomenuta autobiografija i opis njihovog odnosa otkrila o kome se radi.

Holkomb je već ranije govorila o vezi s Tajlerom, a sad ga je sudskim putem optužila za seksualni napad, seksualno zlostavljanje i namerno nanošenje emotivne boli, te je takođe navela da joj je davao drogu nakon što je preuzeo starateljstvo nad njom i naterao je da abortira.

stiven tajler
foto: profimedia

U svojoj knjizi, bez navođenja njenog imena, Tajler je napisao da je njegova draga tad imala 16 godina, da je zamalo imao "mladu tinejdžerku" i da su se "njeni roditelji zaljubili u mene, potpisali su papire i dali mi starateljstvo da me ne bi uhapsili ako je odvedem van države".

"Ja sam imao 26, a ona je bila jedva dovoljno stara da vozi i pakleno seksi. Ludo sam se zaljubio u nju. Bila je slatka mršavica, bila je želja mog srca, moj partner u zločinu iz strasti", pisao je Tajler.

Stiven Tajler
foto: Profimedia

Ona pak u svojoj tužbi navodi da su se upoznali 1973, nakon što je bila na koncertu Aerosmitha u Portlandu u državi Oregon, te da je nakon toga završila u njegovoj sobi. Navela je da mu je rekla koliko ima godina, a da ju je on nakon toga seksualno iskoristio. Opisala je da "nije mogla da se odupre" Tajlerovoj moći i da je tako njihova veza napredovala.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

01:51

PAVLE DEJANIĆ, ROKER KOJI PEVA FOLK ZAPEVAO U JUTARNJEM PROGRAMU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja