SLAVNA LEPOTICA UDALA SE ZA SRBINA I OSTAVILA GA POSLE SAMO 8 SATI: Ove poznate dame su ljubile i glavu gubile za našim ljudima
Foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

neverovatno

SLAVNA LEPOTICA UDALA SE ZA SRBINA I OSTAVILA GA POSLE SAMO 8 SATI: Ove poznate dame su ljubile i glavu gubile za našim ljudima

Pop kultura -

Svaka lista najvećih svetskih lepotica ne može da prođe bez Adriane Lime, najpoznatije srpske snajke, sada već bivše.

Najlepši "Viktorijin anđeo" je jednom prilikom izjavila da je Marko Jarić oborio s nogu kada je posle njihovog prvog sastanka, došla kući i zatekla kuću punu ruža.

Adrijana Lima
foto: Mickael Chavet / Zuma Press / Profimedia

Marko Jarić i ona su bili u braku od 2009. godine a razveli su se 2016. Bez obzira što su stavili tačku na svoj brak, nastavili su da neguju dobre odnose.

S obzirom ma to da imaju dve ćerke, dogovorili su se da oboje žive u Majamiju, na Floridi, gde devojčice idu u školu.

Adriana Lima, Marko Jarić
foto: Profimedia

Druga poznata lepotica koja je bila udata za Srbina je svakako Poljakinja Anja Rubik. Krasila je naslovne strane prestižnih svetskih magazina i radila revije za kreatore koji su u samom vrhu modne industrije. Često je pozirala obnažena, ali modni kritičari su uvek tvrdili da takve fotografije nisu vulgarne već čista umetnost.

Anja Rubik, Saša Knežević
foto: Profimedija

Sa Sašom Kneževićem koji je takođe bio poznati svetski model, verila se 2010. godine u Beču. Venčali su se 2011. na Majorci i ostali u braku do 2015. godine.

Bili su jedan od najlepših modnih parova, ali se ispostavilo da čak i to što su iz iste profesije nije bila olakšavajuća okolnost.

Anja Rubik, Saša Knežević
foto: Profimedija

Saša je navodio u domaćim medjima da su se razveli zbog različitih mentaliteta, ali da su ostali u dobrim odnosima i o bivšoj supruzi je imao samo reči hvale.

Međusobno poštovanje se nastavilo i posle braka.

Lena Katina, Julija Volkova, t.A.T.u
foto: Profimedia

Verovatno se svi sećate grupe “t.A.T.u” iz devedesetih i njihovih čuvenih hitova “All the things she said” i “Not gonna get us”. Pratila ih je kontraverza od samog početka zbog navodne emotivne veze članica grupe Lene Katine i Julije Volkove.

Obe su priznale da je njihova veza marketinški trik, a 2014. godine Lena se udala za Sašu Kuzmanovića, Srbina iz Ljubljane.

Međutim 2019. godine su se razveli jer navodno više nije bilo ljubavi između njih. Kada im je u braku zahladnilo, pokušali su da srede stvari ali nisu uspeli i nakon toga su podneli papire za razvod. Zajedno imaju sina Aleksandra.

Srbin, teniski instruktor Svetozar Tole Marinković je definitivno prešao igricu kada je brak u pitanju. On se od glumice i modela Robin Givens, rastao istog dana kada su se venčali! Svetozar i Robin su se upoznali tako što ju je on podušavao tenis i odlučili su da se venčaju 1997. godine.

Venčanje je bilo upriličeno na plaži jednog hotela u blizini San Dijega i njemu je prisustvovao čak i sin Robin Givens koji je tada imao dve godine. Tole i Robin su se rastali istog dana posle tačno osam sati!

Robin Givens
foto: Instagram

Inače Robin je postala poznata po tome što se 1988. udala za Majka Tajsona, koju je kasnije čuveni bokserski šampion navodno zatekao u krevetu sa Bredom Pitom, pa je usledio razvod.

(Kurir.rs/Zadovoljna)

Bonus video:

00:51

SA SVOJIM PREMIJERA SAM BEŽAO KROZ PROZOR! Glumac otkrio da ne podnosi gužve: Volim da se nikome ne javim i na miru da gledam

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track