KIJANU RIVS OKUPIO STARI BEND: Glumac nastupio posle pauze od dve decenije, a svi su bili ŠOKIRANI KADA SU ČULI NJEGOV GLAS
Foto: Profimedia

mreže se usijale!

KIJANU RIVS OKUPIO STARI BEND: Glumac nastupio posle pauze od dve decenije, a svi su bili ŠOKIRANI KADA SU ČULI NJEGOV GLAS

Pop kultura -

Glumac Kijanu Rivs jedno je od omiljenih lica Holivuda, a ne obožavaju ga samo dame, već i pripadnici jače polovine.Glumom se bavi već 30 godina, a ostvario se u skoro svim filmskim žanrovima, od komedije, do akcijskih trilera i naučnofantastičnih filmova.

Kijanu Rivs
foto: AP Jordan Strauss

Verovatno najpoznatija njegova uloga je u filmskim franšizama "Matriks" i "Džon Vik", iako su mu uloge u trilerima "Đavolji advokat" i "Konstantin" donele veliku slavu.

Osnovao bend pre tri decenije

Međutim, malo ko zna da je glumac talentovan i za muziku. Rivs je 1991. godine osnovao bend "Dogstar" sa Robertom Mejlhausom, kog je upoznao u prodavnici. Njih dvojicu spojila je ljubav prema hokeju, ali i muzici. Bendu su se nešto kasnije pridružili i Bert Domrose i Greg Miler.

Kijanu Rivs
foto: Profimedia

Proslavljeni glumac svirao je bas gitaru i bio prateći vokal. Nastupi su im bili veoma posećeni, a onda su u jednom momentu prestali da sviraju. Međutim, sudeći po snimcima koji kruže društvenih mreža čini se da se ovaj sastav ponovo okupio.

Ponovo na okupu?

Svirali su samostalnu nakon dvodecenijske pauze i to u Los Anđelesu, piše Indeks.hr. Na koncertu su predstavili novi singl "Everything Turns Around", ali i najavili novi album "Somewhere Between the Power Lines and Palm Trees".

Snimak sa nastupa brzo je postao viralan i munjevitom brzinom se širi društvenim mrežama, a mnogi su oduševljeni. Među mlađom populacijom vlada i iznenađenje, jer nisu znali da je Kijanu Rivs talentovan za muziku. A tek kada su čuli njegov glas u pozadini, šok nije izostao.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:53

Bend sa srpskom zatavom hit u Dohi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track