"ŽENE SU NAJVEĆE ŽRTVA RATOVA ZBOG OVOGA" Nešković zanemela sve tvrdnjom: One nemaju ideju o sebi, SRŽ SVEGA JE PORODICA! (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

kurir tv

"ŽENE SU NAJVEĆE ŽRTVA RATOVA ZBOG OVOGA" Nešković zanemela sve tvrdnjom: One nemaju ideju o sebi, SRŽ SVEGA JE PORODICA! (VIDEO)

Pop kultura -

Film Heroji Hijalarda je predstavljen na festivalu filma u Sarajevu, a akteri istog su doživeli pojedine neprijatnosti.

Film vuče tradiciju i sećanja, kako istorijskog značaja, tako i shvatanja sloge porodice.

Glumica Nina Nešković, glumica je u emisiji "Pusti brigu" pričala o svojoj ulozi u filmu, pa se fokusirala na segment porodice, govoreći da je ona srž svega.

00:54

ŽENE SU NAJVEĆE ŽRTVA RATOVA ZBOG OVOGA Nešković zanemela sve tvrdnjom: One nemaju ideju o sebi, SRŽ SVEGA JE PORODICA!

- Mimo istorijskog konteksta, bazirala bih se na priču o porodici, ljubavi, jer mislim da je čitava poenta našeg života u tome. Celokupna srž i ono što nas ispunjava jeste porodica. U filmu igram majku i ženu, imamo porodicu, u to vreme je jako teško bilo ženama. One možda i podnesu najveću žrtvu kada su ratovi jer su one te koje ostaju kod kuće, čekaju, podižu decu, trudne... Bez ikakve ideje o sebi ili razmišljanju o njihovim potrebama.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:29

POZNATI GLUMAC O POSTAVLJANJU GRANICA: U emisiji Pusti brigu otkrio šta je ključno kada je reč O GLUMI (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track