ONA JE PREOTELA MILIJARDERA OD ČUVENE SLAVICE: Udala se za 45 godina starijeg bogataša koji joj je sa 89 NAPRAVIO SINA (FOTO)
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

EVO KO JE ONA

ONA JE PREOTELA MILIJARDERA OD ČUVENE SLAVICE: Udala se za 45 godina starijeg bogataša koji joj je sa 89 NAPRAVIO SINA (FOTO)

Pop kultura -

Berni Eklston i Fabijana Flosi u braku su od 2012. godine. Bivši šef Formule 1, milijarder Berni Eklston (93), oženjen je 45 godina mlađom Fabijanom Flosi.

Fabijana Flosi je fatalna brineta rođena je u Brazilu 1976. godine. Bernija je upoznala 2009. na Velikoj nagradi Brazila, gde je radila u marketingu. Udala se za milijardera 2012. u njegovoj planinskoj kući u švajcarskom letovalištu Gštad.

Venčanje je usledilo tri godine nakon njegovog razvoda od Hrvatice Slavice Eklston, sa kojom je bio u braku 24 godine i imao ćerke Tamaru i Petru.

Berni Eklston
foto: XPB Images Ltd / Alamy / Alamy / Profimedia

Majku su joj kidnapovali

Fabijana Flosi je doživela pravu dramu u julu 2016. godine, kada je njena majka Aparesida Šunk - kidnapovana. Otmičari su tražili otkup od 28 miliona funti, a sve je počelo kada je muškarac koji se pretvarao da je dostavljač pozvonio na vrata 67-godišnje žene.

Ne razmišljajući da je dostava lažna, otvorila je sigurnosna vrata da uzme paket, ali ju je muškarac odgurnuo i preteći nožem ugurao u parkirani automobil.

Fabijana Flosi
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Uz veliku operaciju brazilskih specijalaca, pronađena je živa i zdrava nakon devet dana zatočeništva, a policija je uhapsila dvojicu muškaraca koji su je kidnapovali.

Dobio sina sa 89 godina

Berni i Fabijana su 2020. godine dobili sina Acea. Milijarder je tada imao 89 godina i nije krio sreću zbog prinove.

- Veoma sam srećan. Kada sam imao ćerke, očigledno sam bio mnogo mlađi. I tada sam se više brinuo o vođenju posla nego o trčanju za njima. Sada imam više vremena na raspolaganju i nadam se da ću moći da ga provedem sa sinom dok odrasta. Ne znam da li ćemo stati na njemu, možda bi trebalo da ima mlađeg brata ili sestru.

Berni Eklston
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Mnogi su bili iznenađeni kada se u martu ove godine otkrilo da je Berni dao bizarna uputstva svojoj ženi o tome šta mora da uradi kada on jednog dana umre.

- Kad dođe vreme da idem, ići ću. Niko to ne želi, ali taj dan će doći. Rekao sam Fabijani pre nekog vremena: "Kad umrem, uzmi lepu čestitku, stavi me u kutiju i baci u peć. Ali pre toga, napišite ime kurira na kutiji i uzmite nešto novca za reklamu". Tako se to radi, rekao je za Telegraph.

(Kurir.rs/Insider.hr/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track