ZBOG LJUBAVI NAPUSTILA JE RODNU ZEMLJU I DOŠLA U SRBIJU: Lepa Špankinja našeg glumca upoznala sa 15 godina, a onda mu RODILA SINA
Foto: Printscreen/Instagram

UŽIVAJU U BRAČNOJ ZAJEDNICI

ZBOG LJUBAVI NAPUSTILA JE RODNU ZEMLJU I DOŠLA U SRBIJU: Lepa Špankinja našeg glumca upoznala sa 15 godina, a onda mu RODILA SINA

Pop kultura -

Influenserka Dženifer Dženi Martin poreklom je iz Španije, a poslednjih godina živi u Srbiji zajedno sa svojim suprugom, glumcem Urošem Jovčićem.

Upravo zbog Uroša Dženi je napustila rodne Tenerife, a njihova ljubav započela je tokom snimanja filma "Montevideo, Bog te video" gde su oboje imali veoma zapažene uloge.

Njihova ljubav traje već godinama, a na ludi kamen stali su 2021. Ono što je malo kome poznato jeste činjenica da je Dženi u trenutku započinjanja romanse imala svega 15 godina.

Dženi Martin, Uroš Jovčić
foto: Printscreen/Instagram/jenniimartin

Kako je bila maloletna kada su se zaljubili, mnogi su sada njihovu vezu komentarisali negativno, ali svojoj ljubavlju Dženi i Uroš demantovali su sve one koji ih nisu podržavali.

Glumac i influenserka porodično gnezdo svili su u Beogradu, a kako ona otkriva, od početka njihove ljubavi sve odluke, pa i one oko uređenja doma, donose zajedno.

Uroš Jovčić, Dženi Martin
foto: Printscreen/Instagram

- Upoznala sam Uroša kad sam imala 15 godina, on je imao 21, dok smo snimali film “Montevideo”. Prošlo je deset godina i naravno da smo se promenili, ali nekako smo se menjali na bolje. Od Uroša sam naučila mnogo stvari koje pre nisam znala, a verujem da je to i kod njega slučaj, učio je od mene. Jedno drugo smo dopunili, kako Uroš ume da kaže: “Zajedno smo jači”. Teško mi je bilo da se odvojim od porodice, skoro 5.000 kilometara smo udaljeni. Volela bih da mogu često da sednem na avion i da brzo stignem na Tenerife, ali dug je put zaista. Oni su srećni jer znaju da sma srećna, radim i našla sam ljubav svog života - priča Dženi i dodaje da se sa suprugom odlično slaže:

Uroš Jovčić
foto: Promo

- Čak i kad se ne slažemo trudimo se da nađemo put i da idemo u istom smeru, da se sve dogovorimo. Istina je da sam malo tvrdoglava, pa se trudim da objasnim svoja razmišljanja, ali pričamo uvek i slušamo jedno drugo. Ne bih znala ko vodi glavnu reč, sve radimo zajedno - ispričala je Dženi jednom prilikom.

"Jedva čekam da naučim da pravim sarme"

Lepa Špankinja je otkrila da jedva čeka da nauči kako se prave sarme.

- Mnogo volim da kuvam i svi koji su probali hranu koju sam spremila kažu da je odlična. Gledala sam video zapise sa srpskim receptima, ali moram da priznam da ih nisam isprobala. Jedva čekam da naučim da pravim sarmu, naučiće me Uroševa baba. Nadam se da ću je spremati baš kao ona, pošto je sarma koju sam kod nje jela najbolja koju sam ikad probala. Volim da spremam mediteransku hranu, jela sam je ceo život i mislim da mi ona ide od ruke - priča Dženi i otkriva da su se za opremanje doma vodili modernim, ali i staromodnim idejama.

Uroš Jovčić
foto: Printscreen/Youtube

"Podržaću dete da se bavi glumom"

Tokom leta prošle godine Dženi i Uroš su postali roditelji dečaka, a neposredno pred njegov dolazak na svet glumac je za naš medij otkrio kakav će biti kao otac.

Uroš Jovčić, Dženi Martin
foto: Printscreen/Instagram

- Neću biti strog. Ako budem primetio da moje dete ima volju za glumom, talenta, ja ga sigurno neću sputavati. Štaviše, baš zbog toga što sam glumac, pomoći ću mu. Ali ne po svaku cenu. Ne bih mu davao glavne uloge ako da nije za to. Dete mi se još nije rodilo, ali trudiću se da budem objektivan- rekao je Jovčić tada.

(Kurir.rs/Blic/T.B.)

Bonus video:

02:20

SVE JE POŠLO NAOPAKO, NISAM JELA DVA MESECA! Influenserka Ana Raduloivć otkriva kakvi su joj se MALERA dogodili na 31. rođendan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track