ZAJEDNO SE ZNOJE U TERETANI: Od Tea ni traga ni glasa, dok Jelisaveta snima MISTERIOZNOG muškarca, pa ponosno pokazuje na mrežama
Foto: Printscreen/Instagram

snimala sebe i trenera sa kojim vežba

ZAJEDNO SE ZNOJE U TERETANI: Od Tea ni traga ni glasa, dok Jelisaveta snima MISTERIOZNOG muškarca, pa ponosno pokazuje na mrežama

Pop kultura -

Glumica Jelisaveta Orašanin već neko vreme je u žiži interesovanja javnosti zbog tvrdnji da se razvodi od supruga, košarkaša Miloša Teodosića.

Jelisaveta se sada oglasila na društvenim mrežama i pokazala momente iz teretane.

Snimala je i sebe i trenera sa kojim vežba, a ponosno ga je pokazala svima putem Instagrama.

Jelisaveta Orašanin
foto: Printskrin Instagram

Označila ga je u objavi, dok su rezultati teretane kod nje i te kako vidljivi, pa glumica izgleda nikad bolje.

Jelisaveta Orašanin
foto: Printskrin Instagram

Jelisaveta i Teo sve vreme odbijaju da javno pričaju na temu njihovog odnosa, dok oni bliski njima ističu da je razvod izvestan.

Ljubav počela još 2016. godine

Miloš i Jelisaveta svoju ljubav su, podsetimo, započeli tokom 2016. godine.

Jelisaveta i Miloš su izlazili svega četiri meseca, a onda su upriličili bajkovitu svadbu u jednom prestižnom beogradskom restoranu, koja je bila organizovana po ugledu na one u Holivudu.

Jelisaveta Orašanin, Miloš Teodosić
foto: Marina Lopičić

Sa osmehom na licu i sjajem u očima, Jelisaveta i Miloš su se zakleli na večnu ljubav, a svoju romantičnu priču grade ne osvrćući se na zle jezike.

- Svi znaju za moju odluku da ne pričam o privatnom životu, a isto razmišlja i Jelisaveta. Imam razumevanja za interesovanje medija jer smo oboje javne ličnosti. Zato i hoću da sada prekršim sopstveni princip nekomentarisanja privatnog života. Istina je, ovog leta će biti svadbe. Naravno, srećni smo zbog toga. Molim sve medije za razumevanje privatnosti koju tražimo i na koju imamo pravo. O detaljima svadbe i našim privatnim temama više nećemo pričati, kao što nismo ni do sada. Mislim da je logično i normalno da potvrdim lepu vest, ali dalje od toga nećemo ići - pričao je ranije Teodosić, koji je ostao dosledan pa o braku više nikada nije progovorio.

( Kurir.rs / Blic / T.B. )

Bonus video:

01:03

JELISAVETA ORAŠANIN SE VRATILA U SRBIJU! Glumica ne može da sakrije emocije, POTOM SPOMENULA DECU: Nisu svesni ko su im roditelji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track