PRINC VILIJAM PRVI PUT U JAVNOSTI OTKAKO JE KEJT OTKRILA DA IMA RAK: Sve oči bile uprte u njega, a jedan detalj su svi primetili
Foto: Frank Augstein / AFP / Profimedia

POVRATAK NA ZVANIČNE DUŽNOSTI

PRINC VILIJAM PRVI PUT U JAVNOSTI OTKAKO JE KEJT OTKRILA DA IMA RAK: Sve oči bile uprte u njega, a jedan detalj su svi primetili

Pop kultura -

Princ Vilijam vratio se danas na zvanične dužnosti po prvi put otkako je njegova supruga, Kejt Midlton, pre četiri nedelje otkrila da boluje raka.

Princ od Velsa je posetio dobrotvornu organizaciju za distribuciju viška hrane "Surplus to Supper" u Sariju, gde će pomoći u kuhinji i utovariti pripremljena jela u vozila za dostavu. Sve oči su bile uprte u njega, a primetno je da je princ bio dobro raspoložen.

Vilijam će potom otputovati u omladinski centar u zapadnom Londonu koji je korisnik ove organizacije.

Vilijam je protekle tri i po nedelje proveo sa suprugom i decom, dok se princeza oporavlja od teške bolesti.

Princ je poslednji put prisustvovao javnom angažmanu na događaju koji se bavio beskućništvom u Šefildu 19. marta - tri dana pre nego što je Kejti otkrila da boluje od raka.

Organizacija Surplus to Supper, osnovana 2017. godine, prikuplja i distribuira u proseku 10 tona hrane nedeljno bankama hrane, školama, domovima za staranje, verskim organizacijama i omladinskim centrima.

Vilijam se u sedištu dobrotvorne organizacije sastao sa volonterima čiji je cilj da umanje jaz između rasipanja hrane i gladovanja širom Sarija i Londona.

(Kurir.rs/ Daily Mail/ L. S)

Bonus video:

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track