"BILO JE ČUDNO, VRLO ČUDNO" Dajana je opisivala INTIMNE ODNOSE sa Čarlsom: "Tražio je to, a onda sam primetila NEOBIČAN OBRAZAC"
Foto: Profimedia

IMA VEZE S KAMILOM

"BILO JE ČUDNO, VRLO ČUDNO" Dajana je opisivala INTIMNE ODNOSE sa Čarlsom: "Tražio je to, a onda sam primetila NEOBIČAN OBRAZAC"

Pop kultura -

Nekadašnja princeza od Velsa jednom prilikom je pričala vrlo otvoreno o intimnim odnosima koje je imala u braku pre nego što su oni iščezli, a sećala se jasno i kada je tome došao kraj.

Princeza Dajana, nekadašnja supruga aktuelnog kralja Čarlsa III, jedna je od omiljenih ličnosti u istoriji kraljevske porodice i pop kulture.

princeza Dajana, princ Čarls
foto: Profimedia / Courtesy Everett Collection

Više od četvrt veka nakon njene smrti, o ledi Di se čita i piše svakodnevno, fotografije njenih modnih izdanja upotpunjuju tekstove o najnovijim trendovima, nižu se serije i filmovi koji govore o njenom životu, šta god da se desi u Bakingemskoj palati, čujemo "Šta bi Dajana rekla"...

Deo šarma princeze Dajane definitivno je u tome što nam je ona rekla mnogo – bila je prva članica britanske kraljevske porodice koja se predstavila kao ljudsko biće, sa svojim problemima, kriza i emotivnim lomovima.

Princ Čarls, Princeza Dajana
foto: Profimedia

U čuvenim snimcima koji su nastali tokom njenih razgovora s Piterom Setelenom, njenim trenerom za javni nastup, Di je ispričala mnogo toga o sebi i svom životu.

U njima se osvrnula čak i na svoj seksualni život – konkretno, onaj koji je imala u braku.

princeza Dajana, princ Carls
foto: Printscreen/Youtube

Seksualni život princeze Dajane i tadašnjeg princa Čarlsa

Poznato je da princeza Dajana pre udaje nije imala nikakav ljubavni život, nijednu romansu, avanturu, ništa što bi joj pomoglo da shvati kako izgleda život odraslih i zaljubljenih (što je bio i jedan od vodećih razloga zašto je odabrana za ženu budućeg kralja).

Nakon što je u braku varana i zapostavljana, vremenom je počela da traži ljubavnike, a u trenutku kada je Setelenu pričala o svom braku, za Čarlsa je bila udata 12 godina.

princeza Dajana, princ Carls
foto: Profimedia

Na pitanje je li u njihovom odnosu bilo seksa odgovorila je:

– Pa, bilo je. Bilo je. Bilo je. Ali bilo je čudno, veoma čudno.

Kako je objasnila, nakon što je bilo čudno, onda više nije bilo ničega, a sećala se čak i kada je tačno prestala da bude intimna sa Čarlsom.

– Ali toga je bilo i onda je iščezlo pre oko sedam godina, šest godina, ne, sedam, jer Hari ima osam godina – rekla je princeza Dajana.

Princeza Dajana, princeza Dajana
foto: Arthur Edwards / News Licensing / Profimedia

I dok su imali odnose, Čarls je želeo to samo jednom u nekoliko nedelja, rekla je princeza.

– Instinkt mi je rekao da je stvarno bilo tako čudno – objasnila je ona i dodala da su spavali zajedno "jednom u tri nedelje" i da je ona potom "stalno razmišljala".

kralj Čarls, Kamila Parker Bouls
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Onda sam shvatila obrazac, jer on se viđao sa svojom damom svake tri nedelje pre nego što smo se venčali – zapazila je princeza Dajana.

(Kurir.rs/ Glossy/ L. S)

Bonus video:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja