DA LI JE OVO KONAČNO KRAJ: Vlada obrisao sve slike sa Anom Marijom na FB!

Ništa od pomirenja

DA LI JE OVO KONAČNO KRAJ: Vlada obrisao sve slike sa Anom Marijom na FB!

Stars -
Voditelj je jedne večeri seo, prečešljao svoj Fejsbuk profil i sve zajedničke fotografije su jednostavno nestale

Voditelj Vlada Stanojević, koji je napravio modrice svojoj verenici Ana Mariji Žujovićevoj, odlučio je da na društvenim mrežama ne ostane nikakav trag o njihovoj ljubavi.

Tako je voditelj jedne večeri seo, prečešljao svoj Fejsbuk profil i sve zajedničke fotografije su jednostavno nestale. Da li je voditelj na svom kompjuteru sačuvao neke slike koje će ga podsećati na fitnes instruktorku, nije nam poznato, ali Ana Marija svoj profil nije dirala, pa se kod nje još uvek mogu naći tragovi bivše ljubavi.

Podsetimo, Vladimir Stanojević je pre dve nedelje usred noći uleteo u stan Ane Marije i tom prilikom joj naneo telesne povrede. Ona je fotografiju sa modricama objavila na Fejsbuku, nakon čega su svi mediji pisali o razlozima prebijanja.

Tom prilikom je voditelj nekoliko puta menjao svoju izjavu za medije, pričajući da je ona pala sa sprave, pa zatim da je to kampanja protiv nasilja nad ženama, da bi tek dan kasnije u saopštenju otkrio kako ju je „odgurnuo u predelu lica“ nakon žučne svađe. Oboje su bili u policiji na saslušanju, a koliko je poznato, Ana Marija je odlučila da ga neće krivično goniti.

Foto: Aleksandar Jovanović
Foto: Aleksandar Jovanović

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja