ENRIKE IGLESIJAS SVE ISPUNIO ŠTO JE OBEĆAO Fanovi ga zaskočili, a on ih potpuno ispoštovao!
Foto: Stefan Jokić

Drugi put u Srbiji

ENRIKE IGLESIJAS SVE ISPUNIO ŠTO JE OBEĆAO Fanovi ga zaskočili, a on ih potpuno ispoštovao!

Pop kultura -

Pevač sleteo na aerodrom „Nikola Tesla“ juče, samo tri sata pred koncert u Areni, gde je rado pozirao s fanovima, koji su ga dočekali sa brojnim poklonima

Popularni latino pevač Enrike Iglesijas stigao je juče u Beograd privatnim avionom iz Zagreba samo tri sata pred spektakularan koncert u Kombank areni.On je boravio u hrvatskom gradu zbog nastupa koji je održao dva dana pred beogradski koncert.Špansku pop zvezdu na surčinskom aerodromu „Nikola Tesla“ strpljivo su čekali fanovi još od podneva. Njima nije bio problem da stoje na VIP izlazu pet sati samo da bi izbliza videli omiljenog pevača. Čim se pojavio pred njima, čula se vriska, a i sin čuvenog Hulija Iglesijasa se obradovao ovakvom dočeku. Fanovi koji su nosili majice s Enrikeovim likom, crteže, srpsku zastavu, ali i tetovaže sa stihovima njegovih pesama odmah su ga zaskočili.

On je bio raspoložen, pa je svakog ispoštovao. Slikao se s njima i davao im autograme, a novinarima je poručio da mu je drago što je ponovo u srpskoj prestonici.- Sjajno se osećam u Beogradu - rekao je Iglesijas na španskom jeziku.

Fanove primio u kombi. Enrike sa devojkom koja ga je pet sati čekala na aerodromu
Fanove primio u kombi. Enrike sa devojkom koja ga je pet sati čekala na aerodromu

Inače, pevača su sačekala tri kombija, u koje su ljudi iz njegove pratnje spakovali čak 12 kofera. Pravo s aerodroma on se uputilo u Kombank arenu na tonsku probu, a tamo je ostao i da se sredi za koncert.Podsetimo, ovo je drugi put da Iglesijas boravi u Beogradu. On je 2009. održao koncert u prepunoj Areni, zbog čega mu je naš grad ostao u lepom sećanju i obećao je da će ponovo doći. Svoje obećanje je ispunio.

Poziranje. Selfi sa fanom
Poziranje. Selfi sa fanom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track