(FOTO) ZANOSNA i OBILNA: Ona se ne obazire na kritike dok ponosno nosi svoje obline
Foto: Facebook Printscreen

Plus sajz plus lepota

(FOTO) ZANOSNA i OBILNA: Ona se ne obazire na kritike dok ponosno nosi svoje obline

Pop kultura -

Dvadesetosmogodišnja plus sajz manekenka Ešli Grejem prošetala je ulicama Menhetna i privukla poglede cele ulice. Pogledajte i zašto.

Ovo je era kad se paralelno forsiraju dva pravca u svetskoj modnoj industriji i pitanje je koja strana "preteže". Priznaćete da se ovakvo sampouzdanje viđa samo na revijama Viktorijinih anđela, ali izgleda da je zadovoljstvo samim sobom ključno za očaravajući izgled. "Dajte narodu ono što voli" je stara rimska, ali pre svega istinita poslovica. Ostavite običnim ljudima da procene šta im se sviđa i kladimo se da će neko poput Ešli biti pri vrhu liste najpoželjnijih.

Walking into the #ActuallySheCan movie premier last night -Tap for deets-

A photo posted by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on Apr 22, 2016 at 7:01am PDT

Prelepa i jedna od najpoznatijih plus sajz manekenki na svetu Ešli Grejem naterala je prolaznike da se okreću za njom bar dva puta, kada je prošetala u uskoj crnoj haljini koja je istakla njene slavne obline.

Činjenica da je vlasnica najpoznatijih oblina i da je svojim telom napravila pravu revoluciju u modnoj industriji njoj pomaže da ovako ponosno nosi svoje telo, koje mnogi zli jezici nazivaju prevelikim.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track