KAJLI PROTIV KAJLI: Pevačica tuži rijaliti zvezdu zbog brendiranja imena
Foto: Printskrin/Tviter

Holivudski tračevi

KAJLI PROTIV KAJLI: Pevačica tuži rijaliti zvezdu zbog brendiranja imena

Pop kultura -
S obzirom na to da je više od 30 godina bila najpoznatija Kajli na svetu, gospođici Minog mora da je teško prihvatiti činjenicu da mlada Kajli Džener pretendira oteti njeno prepoznatljivo ime.

Naime, Kajli Džener ima preko 80 miliona pratioca na raznim društvenim mrežama, i sada kada zalazi u različite druge sfere, poput mode i industrije lepote, podnela je zahtev kako bi zaštitila svoje ime, a to je inače to je mera koju je australijska pevačica odavno preduzela.U novembru i decembru prošle godine Džnerova je podnela je nekoliko zahteva kako bi zaštitila svoje ime i patentirala ga kao brend, što bi joj omogućilo da tuži svakoga ko bi se usudio koristiti ime "Kajli" u prodajnim kategorijama kao što su kozmetika ili moda.

Ovo je naišlo na veliki otpor kod tima Kajli Minog u posljednjih nekoliko nedelja. Pravni savetnici pevačice nisu povukli nikakve poteze, iako se spekuliše da će pevačica tužiti rijaliti zvezdu. Pravnici Minogove tvrde da će prihvatanje tog žiga "izazvati konfuziju među potrošačima dveju Kajli".

Udruženje za patente (United States Patent and Trademark Office) sada će morati odlučiti koja Kajli će dobiti pravo na korišćenje naziva "Kajli".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track