NEKA SILA BUDE S TOBOM: Za najvernije fanove prikazan nastavak Ratova zvezda!
Foto: Ljubomir Radanov

premijera

NEKA SILA BUDE S TOBOM: Za najvernije fanove prikazan nastavak Ratova zvezda!

Pop kultura -

Novi film "Odmetnik-1" iz serijala "Ratovi zvezda" pretpremijerno su večeras u Beogradu videli najverniji fanovi, novinari i javne ličnosti Stefan Kapičić, braća Sergej i Bane Trifunović, reditelj Stevan Filipović i drugi.

Atmosfera u bioskopima bila je nesvakidašnja, ali na velikom platnu nismo videli omiljene likove Jodu i Luka Skajvokera.

"Odmetnik-1" je osmi nastavak franšizi, ali je zapravo prva u nizu samostalnih priča koja se odvija neposredno pre događaja iz prvog "Star Wars" filma iz 1977; iako su Dart Vejder, Galaktička imperija i Zvezda smrti i dalje ključni elementi.Reakcije fanova, koji su imali neopisivu čast da ovaj film pogledaju među prvima su zaista fenomenalne. Premijerna publika je definitivno oduševljena filmom, za koji mnogi već kažu da je "najbolji STAR WARS film ikada"!

Možda najveći fan "Ratova zvezda" je pevač Marko Bulat će film pogledati tek narednih dana.

"Drago mi je što nema digitalnih efekata. Pogledao sam trejler i dopao mi se", kratko je rekao Bulat za Kurir.

foto Ljubomir Radanov
foto Ljubomir Radanov

Fanovi su i u Beogradu gromkim aplauzom ispratili odjavnu špicu filma koji je trajao dva sata i 18 minuta.Neki su komentarisali nakon projekcije da je iznenađujuće lep i prepun akcije. Drugi su govorili da im se mnogo dopadaju novi likovi u ovom filmu.

Publiku je najviše oduševila zvezda filma, nominovana za Oskara, Felisiti Džons. Glumci Doni Jen i Alen Tudik, koji igraju Čiruta Imvea i robota K-2SO, takođe su dobili izuzetno pozitivne komentare. U našoj zemlji, film koji svi očekujemo sa velikim žarom biće premijerno prikazan sutra u bioskopima u Beogradu, Novom Sadu, Pančevu, Nišu, Kragujevcu, Kraljevu, Subotici, Užicu i Pirotu.

foto Ljubomir Radanov
foto Ljubomir Radanov

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track