(VIDEO) Ovo je čovek koji je ubio pevačicu Kristinu Grimi
Foto: Printscreen Twitter

Nije imao dosije

(VIDEO) Ovo je čovek koji je ubio pevačicu Kristinu Grimi

Pop kultura -

ORLANDO - Policija u američkom gradu Orlando identifikovala je danas ubicu pevačice Kristine Grimi kao 27-godišnjeg Kevina Džejmsa Loibla koji je takođe preminuo od samoranjavanja.

Policija veruje da je osumnjičeni doputovao u Orlando, u državi Florida, kako bi izveo napad u petak uveče, prenosi Rojters.Šef policije u Orlandu, Džon Mina, rekao je da po svemu sudeći on nije imao policijski dosije i nema indicija da se poznavao sa pevačicom.

Mina je dodao da je verovatno u pitanju poremećeni obožavalac.Američka pevačica Kristina Grimi, nekadašnja učesnica televizijskog takmičarskog programa "Vojs" (The Voice), upucana je posle koncerta u Orlandu i ubrzo preminula od posledica ranjavanja, saopštila je danas policija u Floridi.

Policija je navela da je sinoć oko 22.45 sati po lokalnom vremenu na Grimi pucao napadač koji je imao dva pištolja.Grimi (22) je kasnije podlegla povredama u lokalnoj bolnici.Vest o napadu na pevačicu brzo se raširila na društvenim mrežama, a mnogi njeni obožaoci su izrazili šokiranost i gnev.Grimi je u šestoj sezoni takmičenja na američkoj televiziji osvojila treće mesto 2014. godinee.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track