PREBIJENOG GA VADILI IZ GEPEKA: Viktora Savića pretukli jer je gej
Foto: Marina Lopičić

Šokantno! Glumac sav u modricama i bez zuba

PREBIJENOG GA VADILI IZ GEPEKA: Viktora Savića pretukli jer je gej

Pop kultura -

Tumačim lik fotografa koji je opijumski zavisnik i voli muškarce. Vade me iz gepeka i jure jer sam slikao nešto što nisam smeo, kaže Savić.

Viktor Savić je jedan od najtraženijih glumaca svoje generacije, a saradnju s Draganom Bjelogrlićem, nakon filma „Montevideo, bog te video“, nastavio je i u seriji „Senke nad Balkanom“.

(FOTO) VIKTOR SAVIĆ PRETUČEN? Glumac sav u MODRICAMA i BEZ ZUBA!

- Igram fotografa Nevena, koji je opijumski zavisnik i voli muškarce. Ne igram narkomana, ali je to bitno samo za izgradnju lika. Bilo mi je veoma zanimljivo dok sam čitao scenario. Prva scena na koju sam naišao je kad ga prebijenog vade iz gepeka - objašnjava Savić.

Ptičica... Viktor igra paparaca u novoj seriji Dragana Bjelogrlića
Ptičica... Viktor igra paparaca u novoj seriji Dragana Bjelogrlića

Glumac pokušava da od viđenijih ljudi iznudi novac.- Mene jure jer sam slikao nešto što nije trebalo. Nemam zub, a i nabacio sam tetovažu. Mislim da više neću raditi uloge u kojima se liku ništa ne dogodi. Želim da se razvijam kao glumac i da čačkam po sebi. Popularnost me ne interesuje - kategoričan je Viktor.Umetnik je često na meti paparaca, a otkad tumači lik fotografa, kaže da bolje razume njihov posao.- (smeh) On je bio umetnički fotograf u okviru grupe Bizant. Uz dosta opijuma slikao je golotinju. Danas se takve fotografije nalaze u novinama, a onda su bile isključivo zbog umetnosti.Viktor Savić nema sumnju da će publika dobro prihvatiti novu seriju.- Obožavam da radim s Bjelom jer ima ukusa i pomera granice. Volim da bude uz takve - zaključuje član pozorišta „Boško Buha“.

Operisan od sujeteRADUJEM SE ZBOG VUKA KOSTIĆAViktoru se nije posrećilo da na kastingu dobije glavnu ulogu u krimiću „Ubica mog oca“.- Serija pomera granice u tom žanru. Bolja je od stvari s kojim sam je poredio. Radovao sam se što je Vuk dobio ulogu. Njegov sam veliki navijač, a kad je on izabran, kao da sam i ja dobio angažman.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track