VEČERAS NA PROGRAMU KULTNI FILMOVI SA NAŠIM NAJBOLJIM GLUMCIMA: Kamiondžije ponovo voze i Tango Argentino
Foto: Kurir TV

VEČERAS NA PROGRAMU KULTNI FILMOVI SA NAŠIM NAJBOLJIM GLUMCIMA: Kamiondžije ponovo voze i Tango Argentino

Jesenji TV program -

Večeras od 21 čas, na programu Kurir televizije emituje se domaći film KAMIONDŽIJE PONOVO VOZE. Reč je o komediji koja je nastala prema popularnoj seriji Kamiondžije, o zgodama dvojice vozača hladnjače.

Kamiondžije Paja i Jare odlaze u penziju. Jedva čekaju dan kada će moći svako od njih da ostvari svoj dugogodišnji san: Paja želi da živi u svom brodiću na Savi, a Jare da provodi dane u svojoj baštici iza kuće. Ali kao i uvek, snovi su jedno a stvarnost nešto sasvim drugo.

Uloge: Miodrag Petrović-Čkalja, Pavle Vuisić, Svetislav 'Bule' Goncić, Sonja Savić, Bogdan Diklić i drugi Od 22.30 možete da gledate TANGO ARGENTINO. Slom jednopartijskog političkog sistema izazvao je potres na socijalnom planu Jugoslavije. U okolnostima raslojavanja porodice, živi dečak čiji roditelji ne umeju da se snađu. Otac, profesor muzike, obavlja čudne poslove ne bi li ostvario dopunsku zaradu, a majka, prevodilac, prihvata da za skromnu naknadu pomaže starijim i iznemoglim. Uskočivši iznenada u posao svoje majke, dečak počinje da budi starce, da pokreće njihove uspavane duše, da im ubrizgava volju za životom, da ih okuplja i zbližava. Ali, u susretu sa ostarelim ljudima i dečak je na dobitku: dobija ono što mu je porodica uskratila - ljubav, razumevanje, pažnju i toplinu.

Uloge: Mija Aleksić, Miki Manojlović, Nikola Žarković, Rahela Ferari...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track