(VIDEO) NAPRAVLJENA KUĆA IZ SNOVA: Ovo smo gledali u SF filmovima, a sad je useljiva!
Foto: Psyt

Neverovatno ali istinito

(VIDEO) NAPRAVLJENA KUĆA IZ SNOVA: Ovo smo gledali u SF filmovima, a sad je useljiva!

Tech -
Za samo 6 minuta, cela spoljašnost kuće može da otklizi u stranu što daje neverovatan pogled iznutra, a otkriva predivan pogled na prirodu

Gradska buka retko kome je draga, a potraga za mirom i tišinom je ključ prave sreće, uživanja i opuštanja. Često se dešava da ljudi kupe dodatno zemljište kako bi mogli da se izdvoje iz gradskog haosa i pobegnu u prirodu, pa makar na vikend.

Postoji samo jedna ovakva kuća, koje je za lične potrebe projektovao i izgradio jedan Englez, a kuća se nalazi na zemljištu nedaleko od Londona. On je želeo da njegov dom bude specifičan. Imao je ideju uz pomoć koje bi mogao da uživa u lepotama prirode u svakom trenutku, a da pritom ne mora da izlazi iz kreveta.

Njegova kuća sada se zove "Kuća pogleda". Za samo 6 minuta, cela spoljašnost kuće može da otklizi u stranu što daje neverovatan pogled iznutra, a otkriva potpuno drugi deo kuće ili pokriva spoljašnost u kišnim danima. U svakom trenutku iznutra se može uživati u lepotama prirode. Ako ste ovako zamišljali svoju kuću iz snova, pogledajte kako je ovaj Englez san pretvorio u delo!

http://www.youtube.com/watch?v=ZxmvRDTELy8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track