Beograđani napravili vrhunsku igricu za smartfon!
Foto: Youtube.com

I mi konja za trku imamo

Beograđani napravili vrhunsku igricu za smartfon!

Tech -
Studio za pravljenje igara Level Bit iz Beograda je kreirao izuzetno zanimljivu i sve popularniju igru za mobilne platforme, pod nazivom Jane wilde

Studio za pravljenje igara "Level Bit" iz Beograda kreirao je izuzetno zanimljivu i sve popularniju igru za mobilne platforme, pod nazivom "Jane wilde". Radi se o 2D skrolujućoj pucačini, koja na veoma zabavan način igrača stavlja u ulogu "Jane wilde" - heroine i šerifa sa izrazito velikim pištoljima.

Gejmplej je dovoljno dugačak da korisnika drži u konstantnoj akciji, prikovanim za ekran dok tamani horde vampira, monstruma i drugih pošasti. Tema igre je odlična, izuzetno popularna (ko ne voli da ubija zombije i vampire raznovrsnim arsenalom pucaljki?), pa stoga i ne čudi što je prilično dobro primljena van granica naše zemlje. Strani gejming sajtovi i kritičari pozitivno ocenjuju igru, ističući u prvi plan da je jako zabavna, kreirana na vrhunskom produkcijskom nivou i dovoljno zarazna da igrača drži prikovanim uz ekran mobilnog uređaja duže vreme.

Srpski razvojni studio "Level Bit", koji stoji iza igre "Jane wilde", stacioniran je u Beogradu a sastavljen je od vrhunskih stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom. Iza ovog studija je već nekoliko uspešnih mobilnih igara (Rise to Fame), a njihovo dostigunće sa "Jane wilde" je dokaz da je Srbija veliki potencijal za pravljenje isplativih izvoznih proizvoda, i da jedna od najatraktivnihih oblasti za ulaganje u IT sektor mogu biti i video igre. Igra "Jane wilde" je dostupna na ajOS i Android platformama i besplatna je za preuzimanje.

http://www.youtube.com/watch?v=wxVYSWzUQIE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track