HOROSKOP OTKRIVA KOME SVEMIR OSTVARUJE NAJLEPŠE SNOVE: Ovaj znak privlači samo dobru karmu
Foto: Shutterstock

Srećna budućnost

HOROSKOP OTKRIVA KOME SVEMIR OSTVARUJE NAJLEPŠE SNOVE: Ovaj znak privlači samo dobru karmu

Zanimljivosti -

Dnevni horoskop - ukazuje na pozitivne promene, naročito što se tiče zdravlja i samopouzdanja, piše Lovesensa. Sada imate priliku da rešite teškoće iz prethodnog perioda, a ovaj znak će najbolje iskoristiti dobre energetske vibracije...

Drage Škorpije, odnos sa partnerom postaje iskreniji i bolji, a razumevanje i strpljenje koje imate jedno prema drugom čine da se ponovo zbližite. Vreme je da osvežite romantične snove, zato planirajte romantično putovanje sa partnerom. Posvetite se svojoj ljubavi i pružite joj šansu da se još više razvija.

Usamljene Škorpije, Mars se zaustavlja u vašoj petoj kući, kući romantičnih susreta. Iako niste očekivali, svemir poklazuje put do srećne ljubavi i donosi divna iznenađenja. Moguće je da ćete upoznati osobu koja izgleda poput srodne duše iz vaših snova. Budite otvoreni, recite šta želite i bez straha poklonite svoje srce... Sunce jača vašu intuiciju, pa ukoliko se na polju karijere nađete pred teškim odlukama, poslušajte unutrašnji glas. Moguće je da ćete dobiti dobru, ali i zahtevnu poslovnu ponudu na poslu, a zvezde savetuju da je prihvatite. Tako ćete napraviti važan korak unapred. Iako mislite da niste baš dvoljno dorasli ovom zadatku, uz naporan rad, posvećenost i veru u sebe, uspećete da sprečite greške.

PROČITAJTE JOŠ:

VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019. GODINU

OVO NIKAKO NE SMETE DA URADITE SA PARICOM IZ BOŽIĆNE

ČESNICENARODNI OBIČAJI - KAKO SE SLAVI BOŽIĆ

(Kurir.rs / Lovesensa / Foto: Shutterstock)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track